Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום לכולם, 

בקרוב זקוק לטיפול לרכב (הונדה סיוויק האצ'בק 2011) והגיעה העת לחפש את המוסך שיבצע את הטיפול. (גם חיפה והאיזור אופציה, אבל העדיפות היא להישאר סביב הקריות). 

ברמת העיקרון, הטיפול הוא טיפול קטן, צריך להחליף שמן, מסנן שמן ולבדוק בלמים. 

קיבלתי הצעת מחיר ממוסך ארז עבור החלפת שמן מנוע ומסנן שמן שגבוהה פי 2.5 מהמחיר שאני יכול להביא את השמן והמסנן לבד, לכן לשם לא אלך. 

באתי לכאן כדי להכיר משהו חדש, אולי תוכלו להמליץ לי על מוסך שיוכל לבצע את המבוקש בלי לעשוק את הכיס? 

מבחינתי להביא לבד את השמן ואת המסנן, אבל אני צריך מישהו שאוכל לסמוך עליו שלא יסבן אותי, במיוחד בכל מה שקשור לבלמים. 

תודה מראש לעוזרים😊

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם

פי 2.5 זה אומר בערך 500 שקל? זה בערך מה שלוקחים במוסכים לטיפול כזה. יש למוסך עבודה, ליפט, חשמל ועוד דברים מסביב לשלם.

אתה יכול לתת לו את השמן והכל והוא יכול לקחת לך 150 שקל על עבודה. זה מקובל.

פורסם
לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

פי 2.5 זה אומר בערך 500 שקל? זה בערך מה שלוקחים במוסכים לטיפול כזה. יש למוסך עבודה, ליפט, חשמל ועוד דברים מסביב לשלם.

אתה יכול לתת לו את השמן והכל והוא יכול לקחת לך 150 שקל על עבודה. זה מקובל.

700 ש"ח, זה משמעותי הרבה יותר מ500

• תוכן חדש...