Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במצו"ש חניתי בחניון בתל-אביב וקבילתי הודעה שהרכב שלי נכנס לחניון המהיר של פנגו (בחרתי לשלם עם אשראי ביציאה מהחניון ולא דרך האפליקציה), כשיצאתי קיבלתי הודעת תזכורת לתשלום דרך פנגו וכאמור התעלמתי ממנה. חניתי לשעה וחצי בערך.

היום בצהריים, פתאום קיבלתי את אותה ההודעה! ולאחר כשעה וחצי (כמה דק' פחות מהפרשי ההודעות של מוצ"ש) קיבלתי הודעת תזכורת לתשלום דרך פנגו כי הרכב יצא.

האם זה סתם באג תמים שההודעות נשלחו שוב מסיבה מסויימת? או שעלול להיות כאן משהו מסוכן כמו שמישהו שכפל לי את הלוחית רישוי?. ניסתי לתפוס את השירות לקוחות שלהם אבל הם לא עונים.

משיטוטים ברשת ראיתי שהרבה אנשים מקבלים הודעות כאלו, אבל המקרה שלי שונה כי קיבלתי את ההודעה הזו 3 ימים אחרי שבאמת חניתי בחניון של פנגו לאותו פרק זמן, ובמוצ"ש זו גם הייתה הפעם הראשונה שקיבלתי הודעה כזו מפנגו, לא הכרתי בכלל את השירות הזה לפני כן

פורסם

שלוש אפשרויות:

1) באג (אבל כדאי לבדוק עם פנגו ו/או עם החניון)

2) המצלמה בחניון זיהתה רכב עם לוחית דומה בתור הרכב שלך.( גם סוג של באג)

3) (סבירות מאד נמוכה) מישהו שכפל את הרכב שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 32 דקות, zvit כתב:

לא רשום איזה חניון זה, רק "החניון המהיר של פנגו" שזה בדיוק מה שהיה רשום כשנכנסתי לחניון במוצ"ש.

איך לדעתך כדאי לפעול? מספיק לדבר עם השירות של פנגו?

פורסם

להתנתק מפנגו ולהתחבר לסלופארק. חפש דיון מהשבוע שעבר.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל מקרה דבר עם השירות פנגו - להם אמורים להיות כל הנתונים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני שעה, zvit כתב:

2) המצלמה בחניון זיהתה רכב עם לוחית דומה בתור הרכב שלך.( גם סוג של באג)

3) (סבירות מאד נמוכה) מישהו שכפל את הרכב שלך.

אני נתקלתי באופציה הראשונה וגם בשלישית.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 20 דקות, Mr.Hybrid כתב:

אני נתקלתי באופציה הראשונה וגם בשלישית.

איך גילית את זה ומה עשית בנידון?

פורסם

קרה לי פעמיים שקיבלתי הודעה על כניסה לחניון שעות ארוכות אחרי שזה קרה בפועל, אבל לא שקיבלתי שתי הודעות על אותה כניסה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

יכול להיות שזה לא קשור, אבל אני נסעתי לפני כמעט שנה בכביש 6 חוצה צפון ושילמתי באמצעות פנגו, ומאז ועד היום כל כמה שבועות אני מקבל הודעת מייל מפנגו עם חשבונית על השירות וכו'.

לדעתי יותר נשמע כמו באג שמתזכר אותך כל כמה ימים, מכיון שמבחינתו אתה עדין לא שילמת על היציאה מהחניון, וזה לא מסתדר למחשב.

אך למען הסר ספק הייתי מתקשר לפנגו ובודק מולם באופן מדויק מה היה פה...

תעדכן, בהצלחה.

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 43 דקות, המהיר הזהיר כתב:

תעדכן, בהצלחה.

קיבלתי גם הודעה של כניסה לחניה ולא רק של יציאה, ההפרש ביניהן הוא של הזמן שחניתי במוצ"ש, לכן זה באמת מרגיש כמו באג.

היום אתקשר אליהם, מקווה שאתפוס אותם.

פורסם

@המהיר הזהירלפני למעלה משנה הרכב של אשתי צולם במנהרת יקנעם כשהוא על המובילית לפהי המסירה. קיבלתי חשבונית, שוחחתי עם דירות הלקוחות והחחוב בוטל.

מזה מספר שבועות מגיעות 2-3 פעמים בשבוע הודעות - נא ליצור קשר, יתכן שיד חוב. שוחחתי עם שחרות הךקוחות, כמובן שהחוב מאופס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לרוב קורה בגלל שמצלמת זיהוי המספר בכניסה לחניון לא קוראת נכון את המספר.
קרה לי כמה פעמים גם לקבל הודעה כזו מפנגו, וגם לראות על הפתק של החניה שהמספר שזוהה הוא כמעט זהה (ספרה אחת שונה)

• תוכן חדש...