Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש שטיפה נורמלית באיזור ת"א או ראשל"צ/רמלה. כזאת שלפחות עושים שם מאמץ קטן להוציא את הרכב הנשטף ללא שריטות/סווירלים וגם שוטפים טוב.

יש חיה כזאת?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לכיוון רמלה יש לך בצומת בית דגן את בינו,חלק ממליצים,חלק פחות - אני לא התנסיתי.

נדמה לי גם שבמושב בית דגן יש מישהו פרטי ששוטף (ככה שמעתי) - שווה בדיקה

בחולון בקניון עזריאלי,אם אתה יורד לחניון התת קרקעי (-2) יש שטיפה ידנית בשם CLEAN SERVICE או משהו בסגנון.

לא גרניק ולא שמפו או כלום,פשוט מתיזים מין חומר שלהם ומנגבים עם מטליות - שטפתי שם כמה וכמה פעמים גם לי וגם לאישה - אין תלונות.

יש בחולון עוד הרבה מקומות אבל גם המחירים בהתאם.

• אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 31 דקות, ezuf כתב:

לא גרניק ולא שמפו או כלום,פשוט מתיזים מין חומר שלהם ומנגבים עם מטליות - שטפתי שם כמה וכמה פעמים גם לי וגם לאישה - אין תלונות.

נשמע כמו מתכון נהדר לסווירלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מניח שהחבר'ה בחניון עושים שימוש בONR או משהו בסגנון.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם (נערך)
בתאריך 1.6.2021 בשעה 15:09, deltaHF כתב:

אני מניח שהחבר'ה בחניון עושים שימוש בONR או משהו בסגנון.

כנראה שלא זה חומר יקר יחסית להחזיק ולהשיג גם במשלוחים מחו"ל ואין לזה יבואן סדיר בארץ.

התחליף מבית כימיקל גייז שהוא גם מצוין עולה דומה.

אולי חומר מחברה פחות מוכרת או סתם מוצר כלשהו. לא הייתי מנסה בכל אופן אם אני חרד לדיטיילינג.

ולא לצערי לא מצאתי כאן שטיפה ידנית טובה בראשל"צ אני בעצמי מחפש. הכל זה מכונות שטיפה ומטליות מטבח.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...