Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נספגו בריח רע והייתי מעוניין להחליף אותם אם אפשרי, לא הריפוד אלא הספוג שמתחתיו. 

בנוסף הייתי שמח אם מישהו יודע להגיד לי מה תפקיד חוט החשמל שהולך למרכז הכיסא (החלק התחתון, לא הגב) של ליד הנהג

פורסם

על מנת להגיע לספוג הפנימי חייבים לפרק את הריפודים, עבודה שרק רפד רכב יכול לעשות.

ממליץ על עמירה  בחולון. 

אבל לפני שהייתי מבצע פעולה כזו שתעלה אני מעריך די הרבה כסף (המון עבודה) הייתי קופץ למכונים שמבצעים ניקוי עם קיטור

לעומק הכיסא. אפילו פירוק הכיסאות לחלוטין וניקוי וייבוש לפחות יום בשמש. עבודה יסודית וארוכה, אך לדעתי יכולה למנוע הוצאה גדולה

שאולי סתם מיותרת. שקול את הדברים. לגבי השאלה השנייה, שאל בפורום הטכני, אני מעריך שאולי מנגנון זיכרון חשמלי לתמיכה, או חימום. (עדיף לפצל את השאלה)

פורסם (נערך)

שלום

תנסה אולי בפרוקיות לחפש כיסאות מרכב דומה.

חיווט חשמלי יכול להיות התרעה על אי חגירת חגורת בטיחות.

עריכה אחרונה על ידי avi60769
פורסם

אם הכוונה לחוטי החשמל שבתחתית המושב(מתחת לישבן) אם אני לא טועה מדובר על החיישנים כדי לזהות אם מישהו יושב במושב- וגם לתת אינדיקציה במקרה של תאונה אם צריך לפתוח כריות אוויר לנוסע.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 33 דקות, yogev20 כתב:

על מנת להגיע לספוג הפנימי חייבים לפרק את הריפודים, עבודה שרק רפד רכב יכול לעשות.

ממליץ על עמירה  בחולון. 

פירקתי כבר את הספוג השאלה אם יש מקום שאפשר לקנות בהם ספוגים חדשים כי סט כיסאות יעלה לי 3000

הם כבר מנותקים אז אם יש למישהו רעיון איך לנקות אותם זה גם יעזור, ניסיתי עם צינור גינה וזה כן שיפר את הריח אבל לא לגמרי, הריח אגב הוא סוג של סבון ששמו לי בדיטלייניג ('ריפודית פלוס') ומסרב לעזוב את הכיסא עברו כבר 3 חודשים מאז

תודה רבה לכולם על העזרה!

IMG_20210418_133951.jpg

פורסם

אני מנסה להבין, הריח נובע מניקוי ששילמת עליו כסף במכון, למה לא לתת להם לפתוח את הבעיה? (כאמור, ניקוי בקיטור אמור לעזור, ויש להם את הציוד)

איך להסיר את הריח, יש מדריך שכתבתי לא מזמן. בכל אופן אתה חייב חומרים ידידותיים (לא חריפים) בשילוב אבקת כביסה במים פושרים

לשפשף היטב, שואב אבק רטוב (חזק) לשאיבת כל הנוזלים עם הסבון =שאיבת הריח. זאת פעולה שהיא בגדר חובה בכל ניקוי (רצוי שואב תעשייתי/מכוני שטיפה)

להניח להתייבש יומיים לפחות באוויר הפתוח, מאמין שלאחר כמה ימים זה ידעך לאט לאט. 

פורסם
לפני כשעה, ik3 כתב:

אם הכוונה לחוטי החשמל שבתחתית המושב(מתחת לישבן) אם אני לא טועה מדובר על החיישנים כדי לזהות אם מישהו יושב במושב- וגם לתת אינדיקציה במקרה של תאונה אם צריך לפתוח כריות אוויר לנוסע.

חיווי האם יושב מישהו ובמידה וכן ולא חגר לתת התראה.

פורסם

החגורה- ברור,

אבל אין קשר בין זה גם לכריות אוויר?

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...