Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן של המאזדה של אמא שלי לגשת לטסט שנתי, יש לו חור באגזוז והרכב מרעיש, אני לא יודע עם פוסלים את זה בטסט, כי אגזוזי לחץ עושים הרבה יותר רעש ועוברים טסט.

מה שאני מבקש לשאול, זה נגיד והרכב נכשל בבדיקה בטסט נגיד בחדרה, האם אני חייב לחזור לחדרה אחרי התיקון ולעבור טסט, או שאני יכול לתקן ולעשות טסט במקום אחר, הקרוב למוסך שבו אני אתקן?

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מהסוף להתחלה-

כן, אתה תצטרך לגשת לאותו מכון טסטים לאחר שנכשלת בו.

את החור באגזוז במקומך הייתי מסדר, ומוריד עוד אופציה להכשל עליה בטסט. וככה סתם...שיהיה שקט.

אם הם צכשילים על זה או לא... תלוי במזל שלך. אבל אל תחשוב שלא ישימו לב.

לך סדר את זה בכמה שקלים אצל אגזוזן וגש לטסט.

בהצלחה.

-ארז-

• תוכן חדש...