Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מוסך נייד


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

 

אני נמצא בלימודי מכונאות רכב בהולנד ולכן הרעיון לעבוד או לפתוח מוסך לא זר כי זה יכול להיות המשך טבעי ללימודים.

 

אני משתעשע עם הרעיון לפתוח מוסך נייד בעתיד, מן מסחרית גדולה או משאית קטנה שתגיע אל בית הלקוח ותבצע טיפולים שוטפים וכו' וכו' וכמובן במידת הצורך תיקח את הרכב לתיקון רציני יותר במוסך "אמיתי".

אבל לדוגמא לפי חוקי העזר העירוניים פה, לא ניתן לבצע לדוגמא החלפת שמן וטיפולים נוספים ברחוב הציבורי, משמע הרכב תיאורטית  צריך להיות בתוך המשאית. 

 

האם יש מסחריות גדולות (סגנון דוקאטו) או משאית קטנה (רישיון עד 15 טון לדוגמא) שיכולה להכיל רכב פרטי בתוכה + ציוד ואולי ליפט? יכול להיות שאני הוזה לגמרי כי לא ישבתי עם מידות.

אבל משאית 15 טון עם ארגז פתוח יכולה תיאורטית להכיל רכב פרייבט מאחורה?

 

או שאני הוזה וכל ה"מוסכים הניידים" רק באים עם כל הציוד ומבצעים את התיקונים על בוקים וכו'.

לחלופין, יכול להיות האופציה הכי קרובה היא להציע שירות לקיחה והחזרת הרכב.

 

עוד פעם, רק משתעשע עם הרעיון אבל אני בכיוון הרחוב כי לדעתי אני לא, משיטוט במרשתת לפחות.

 

תודה :)

 

 

 

 

כמה נקודות

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות זאת בהולנד אתה צריך ללמוד את החוק ההולנדי, ולהתאים עצמך לתנאים בהולנד, למשל למזג האויר או חוקי החניה או חוקי תפעול מוסך.

 

אבל, סתם שאלה של הדיוט - איך תוכל לעבוד על רכב (חוץ מדו"ג) בתוך משאית? האם יהיה לך מרווח ללכת סביב מכונית? האם תהיה לך אפשרות להרים את הרכב כדי להגיע לגחונו?

 

ושאלת השאלות - האם, גם אם טכנית ומשפטית הדבר אפשרי, הדבר הזה בכלל מתאים לשוק ההולנדי? האם יש סיכוי שיהיו לך מספיק לקוחות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

כמו שכתב ספריאל, לפחות כאן בישראל (ואני מאמין שגם בהולנד) קיימות תקנות והגדרות ספציפיות למה צריך להיות במוסך ואיך הוא צריך להיות מתוכנן.
יש מידות מינימליות ל"תא עבודה" לכל סוג רכב (משאית, אוטובוס, פרייבט וכו') ויש גם את כל ענייני איכות הסביבה.
בקיצור, קשה לי להאמין שדבר כזה ישים למשהו שהוא מעבר לתיקון דרך.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

 

פורסם

 

תעבוד קצת במוסך כמה שנים, כדי לקבל מושג מה זה מוסך ומה זה דורש, אז תבין כמה זה לא ישים.

במוסך תבקש לעבוד רק עם בוקים, בשביל להבין טוב יותר מול אתה אולי עומד להתמודד...😜

  • אהבתי 1
×
×
  • תוכן חדש...