Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שכתוב באתר של משרד הפנים:

https://www.gov.il/he/departments/news/q3_changes_in_activities

לשכות מינהל אוכלוסין תהיינה פתוחות במהלך כל ימי הסגר, במגבלותיו הנוכחיות, ובמתכונת מצומצמת.

השירות יינתן בין השעות 8:00-12:00, במקרים דחופים בלבד, לשירותי תיעוד ומרשם, ולאחר קביעת תור מראש.

בנושאי אשרות יינתן שירות בזימון תור בלבד.

לתשומת לבכם, בקשות לדרכון עבור טיסה שתמריא בתוך 48 שעות, יש להפנות לעמדת רשות האוכלוסין בנתב״ג בלבד.

מומלץ לעקוב באתר האינטרנט של רשות האוכלוסין וההגירה אחר שינויים.

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

48 שעות לפני הטיסה גש עם כרטיסי הטיסה לנמל התעופה ושם יוציאו לך דרכון זמני לשנה במחיר מופקע.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה, אסביר זאת לבחור.

מרק יש לך פרטים לגבי הדרכון בנמל תעופה? מחירים ואיפה זה נמצא?

הוא מעוניין לעשות את מה שהצעת.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

כנס לקישור המצורף.

https://www.gov.il/he/departments/general/fees_and_payments

במחירון חפש "דרכון  זמני בנתב"ג".

שים לב !

האם הבחור הוציא כבר בעבר דרכון זמני בנתב"ג ? במידה וכן יש בעיה מכיוון שרק פעם אחת מאפשרים להוציא דרכון זמני בנתב"ג אלא אם הבחור יבצע תיעוד ביומטרי (דרכון ביומטרי) בלשכה ורק לאחר מכן ינפיקו לו דרכון זמני נוסף. (זה לא רשום אבל מנסיוני ככה עובדים הדברים).

"לתשומת לבכם, בקשות לדרכון עבור טיסה שתמריא בתוך 48 שעות, יש להפנות לעמדת רשות האוכלוסין בנתב״ג בלבד."

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

דרכון זמני בנתב"ג עולה קרוב ל1000 שח.

אני מקפיד שלעולם יגיעו דרכונים למצב של פג תוקף.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...