Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור רכב

205 GTi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יטש לי פיג'ו 205 GTi 1.6 ואני חושב להחליף לה מנוע ואני מטלבט בין שתיים:

1. MI16 1.9

2.מנוע של פיג'ו 605 2.0 טורבו

תגידו לי בבקשה איזה מהם עדיף?

מה יותר חזק מבחינת מהירות וכמה כ"ס יש לכל אחד מהם?

והאם אני יוכל לקבל אישו כדי לשים אותם?

ואם אפשר גם את המחירים של כל אחד מהם ומה צריך להוסיף עוד כדי לשים את המנועים(שיפורי שלדה,מעצורים וכו') וכמה זה יעלה לי בערך?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

שלום

אני מכיר כמה וכמה אנשים שהשתילו את ה MI ל 205 , התוצאה מדהימה ולדעתי, בכדי לשמור על רכב נהיג ולא funny car 160 כ"ס על רכב ששוקל 800 קילו זה יותר ממספיק.

ה MI מנוע קל מאוד בגלל העובדה שהוא עשוי מאלומניום, מה שתורם לחרטום קל והגוי חד יותר.

השינויים שצמטרך לעשות הם ענקיים ומדובר בסדר גודל של עשרות אלפי שקלים, זה לא פשוט כמו שזה נראה אבל התוצאה היא מדהימה.

באתר הזה יש קצת מידע על המרה של 205 למנוע MI

http://www.pugspares.co.uk/205Performance.asp

פורסם

מצטרף ומוסיף לדבריו של שלומי...גם אני חשבתי בהתחלה על MI אבל בסוף ירדתי מזה כי זה המון כסף.אבל לא זו הנקודה העיקרית העניין הוא שזה ממש לא נגמר במנוע ובהשתלתו (שלוקחים די הרבה זמן) ומשהו כמו 15 אלף ש"ח...יש עוד הרבה דברים אחרים לשפר ולהוסיף כמו ברקסים(המקוריים טובים לכח המקורי וגם זה לא ממש)מערכת הכוללת דיסקים,רפידות,קליפרים וצינורות עולים כמה אלפים טובים...שינויי שילדה זה עוד 3000 ש"ח במקרה הטוב..מאוד..והאוטו דורש תשומת לב מיוחדת כדי לשמור על תקינות יומיומית....

לגבי המנוע של ה-605 זה כבר סיפור אחר שעולה יותר כסף והרבה הקרבה נפשית..כן .כן...נפשית..אני מכיר מישהו עם אוטו כזה(הלבנה המנופחת)האוטו שלו נוסע יומיים ושבוע במוסך ואני ממש לא מגזים...

בקיצור אני לא מנסה לבאס או משהו כזה...הלוואי ותלך על פרוייקט כזה (אם היו י כמה עשרות פנויוות לבטח הייתי מנסה)וגם תצליח בו אנו ניהייה הראשונים לשמוח איתך....

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

ראיתי שני פרויקטים כאלה בדיוק.

205 טורבו ו-MI.

מחיר הבניה של הטורבו, כולל החלפת ציריות (לא כולל בלימה משופרת), בערך 15-17K.

סדר גודל של זמן עבודה, שבועיים. במקרה שכל החלקים ישנם (אינטרקולר, צינורות נירוסטה, מחשב, צמות וכו').

מחיר ה-MI נמוך יותר (אבל לא משמעותית) 10-13K, כאשר ב-MI אתה יכול, ואף רצוי להשאר עם הגיר המקורי (קצר וחזק).

ה-MI יותר מתנהגת ויותר מרגישה כרכב שלם (כמו גירסה שיצאה מהמפעל).

הטורבו יותר חזקה, משמעותית, בעלת פוטנציאל שיפור גדול יותר, אבל דורשת שליטה גבוה יותר (מומנט גבוה על משקל נמוך).

כל הבניה הזאת לא כוללת שיפורים אישיים (קאמברים, מוטות פיתול, מערכות בלימה, שיפורי מנוע, ג'אנטים וצמיגים וכו').

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אני זוכר מילדותי שהיתה מזמן.

ה 205 הייתה מכונית חדשה ואני כמו תמיד קורא רק עיתוני רכב אנגלים.

השיפור הפשוט שלהם הוא המנוע של ה306

S16 2.0 16V מגיעה מקורי עם 167 כ"ס

זה מנוע הרבה יותר עצבני מהמנוע של ה 206

פה יש את כל התוספות ואיזה מנועים אפשר לשים בכל דיגמי פג'ו

http://www.ecosse-peugeot.co.uk/mods/mods.html

זאת החברה שאחראית למכוניות בסרט ALI-G

i-3.jpg

אייל

• תוכן חדש...