Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה - קומפונט קדימה - מורל מקסימו, סאב של JBL יחסית פשוט ומגבר סיני חברת NIPPON.(חוטים עבים אם זה אומר משהו)

רוצה לשדרג קומפונט מקדימה אבל לא לפשוט את הרגל, הבנתי קומפונט תקציבי הוא מורל טמפו אולטרה שעולה באזור ה800 ש"ח

האם במסגרת התקציב הזאת יש משהו יותר מומלץ?

כמה אמורה לעלות התקנה של מערכת כזאת? האם מומלץ לעשות את זה לבד במידה וזה רק לפרק את מה שיש עכשיו ולחבר את הסט החדש כי לפי מה שזה נראה יש את כל החוטים ואין צורך להוסיף משהו.

ד"א מערכת דאבל דין יחסית פשוטה של פיונר.

PEUGEOT 206XS

פורסם
לפני 3 שעות, admtaynov13? כתב:

האם במסגרת התקציב הזאת יש משהו יותר מומלץ?

אם אתה הייתה מרוצה מהמקסימו אז המורל טמפו אולטרה 602 הוא שידרוג ב 2 רמות.

כמה אמורה לעלות התקנה של מערכת כזאת?

כל בעל מקצוע מתמחר את העבודה והזמן שלו שונה 

בנוסף זה גם תלוי ברכב ובאיכות אביזרי ההתקנה.

האם מומלץ לעשות את זה לבד

בהחלט לא.

פורסם

קניתי את הרכב לפני שנה וחצי, המערכת על הרכב אזור 4-5 שנים, לא הייתי מרוצה הם איבדו מהצליל שלהם, כרגע הם עדיפים על כל קומפונט של רכב חברה או רכבים שמגיעים סטוק מהמפעל(כמובן מערכות בסיסיות ולא BOSE וכאלה)

אז לא יודע להגיד לך עד כמה אני מרוצה, אבל בהחלט מצפה לשדרוג.

מדוע לא מומלץ לעשות את זה לבד? מנתק טוויטר שם את החדש, מנתק פלוס ומינוס של הרמקול עצמו ושם בחדש, ואת ה"מגברים" הקטנים האלה פשוט מחליף בדיוק כמו שזה היה, האם אני בכיוון ?

האם יש משהו במסגרת התקציב שעדיף?

תודה!

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...