Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מדובר בטויוטה קורולה 2001 נצחית...

לפני יומיים המפתח לא הצליח להדליק לפתוח את הדלת , בפנים הכל היה מת אפילו הנורת אימבולייזר האדומה לא היבהבה , אח שלי הגיע עם הרכב שלו עזר לי עם כבלים ועשיתי 7 דק' סיבוב דאווין עם הרכב כדי להטעין קצת את הטויוטה, אתמול שוב פעם הרכב לא הגיב ללחצן במפתחות אבל הנורת אימבולייזר כן עבדה. 

המצב נרכש לפני חצי שנה.

help    help    :(

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

It's not the car who have the skills but the driver

פורסם

ידוע לך מה גרם למצבר להתרוקן?
שכחת אורות דולקים?
7 דקות לא מספיקות למלא את המצבר מחדש, בנוסף יתכן ויש לך זליגת חשמל שגורמת למצבר להתרוקן.
בכל מקרה אם המצבר בן חצי שנה הוא באחריות.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

7 דק/ זה לא מספיק לחלוטין! תעשה סיבוב של 30-45 דק' בכדי להגיע לטעינה מלאה, או 20 דק' בנסיעה בינעירונית 

לפני 32 דקות, netanel22 כתב:

אתמול שוב פעם הרכב לא הגיב ללחצן במפתחות אבל הנורת אימבולייזר כן עבדה. 

זה מראה שהשבע דק' נסיעה שלך טענו במקצת, אך לא באופן מספיק

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, dotan123 כתב:

7 דק/ זה לא מספיק לחלוטין! תעשה סיבוב של 30-45 דק' בכדי להגיע לטעינה מלאה, או 20 דק' בנסיעה בינעירונית 

זה מראה שהשבע דק' נסיעה שלך טענו במקצת, אך לא באופן מספיק

אני ארד לחפש יהודי טוב שיעזור לי עם הכבלים עוד מעט ואסע רחוק יותר, באסה, 

עם הגיל באות בעיות מוזרות, הרכב שלי לפעמים כשאני מחנה אותו וסוגר אותו משאיר אורות אחוריים דלוקים, ואז אני צריך ללחוץ על הברייקס כדי לכבות אותם, אבל אני נוטה לבדוק את הדבר הזה כשיוצא מהרכב, זה קורה לעיתים נדירות, אני לא משאיר אורות דלוקים, לא ווישרים, אני אעשה בדיקה חוזרת אבל בגלל שאני חושד שזה לא קרה בגלל שהשארתי משהו דלוק אני חצוי אם זאת אכן הבעיה , כמובן שקודם כל אעשה נסיעה ארוכה יותר ואראה אם זה יפתור את הבעיה לפני שאחשוב על בעיות אחרות למרות שלא חושב שאפענח את זה אם זה מעבר.

תודה Audi-T - .זליגת חשמל - נשמע כמו עבודה למוסך , ולגבי החצי שנה כן אני אתקשר מקווה שהם יכבדו את זה , במידה וממשיך להצליח להניע את הרכב רק עם המצבר ואז הכל עובד עד לפעם הבאה, זה עדיין בעיה של המצבר? מקווה שלא אלטרנטור, אולי גם אבדוק אם הרצועה נקרעה שם,  הידע שלי בתפזורת לא ממש עוזר לי במצבים קצת יותר מתקדמים.. 

עריכה אחרונה על ידי netanel22

It's not the car who have the skills but the driver

פורסם
לפני 29 דקות, netanel22 כתב:

במידה וממשיך להצליח להניע את הרכב רק עם המצבר ואז הכל עובד עד לפעם הבאה, זה עדיין בעיה של המצבר? מקווה שלא אלטרנטור, אולי גם אבדוק אם הרצועה נקרעה שם,  הידע שלי בתפזורת לא ממש עוזר לי במצבים קצת יותר מתקדמים.. 

1. תקנה בוסטר התנעה לרכב. עדיף על כבלים עשרות מונים, יותר נוח ואין צורך לחפש מישהו עם כבלים. בכל הרכבים אצלי זה קיים (ביחד עם קומפרסור). לך תמצא    מישהו עם כבלים בשעות מוקדמות או מאוחרות...

2. אם המצבר נטען והכל תקין אח"כ, אז הסר דאגה מליבך, הבעיה היא לא במצבר.

3. אם הרצועה הייתה נקרעת היית  רואה נורת טעינה דולקת, סביר להניח גם לגבי אלטרנטור. בכל אופן, את רצועות המנוע הרכבך (איני יודע כמה יש שם) עדיף       להחליף כל 5-6 שנים או בהתאם לק"מ בהיבט של תחזוקה מונעת. זה כסף קטן.

4. לגבי האור הדולק: דווקא זו בעיה שיכולה לגרום לפריקת מצבר, למרות שאתה מציין שזה קורה לעיתים נדירות.

מעל דוושת הבלם יש מפסק, שתפקידו להדליק ולכבות אורות בלם. הוא נשבר/זז ממקומו/קרה לו משהו. בחלק מהרכבים  במקום שבא במגע עם המפסק יש גומיה  קטנה עגולה. זה ממוקם על הדוושה. לפעמים היא נופלת/נקרעת ועקב כך אור הבלם דולק קבוע.

• תוכן חדש...