Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משיכת הילוכים במאזדה 3

אמיל221
שימו לב! השרשור הזה בן 1477 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

ברשותי מאזדה 3, 2007 מנוע 1600. כבר יומיים שההילוכים מושכים ואני צריך ללחוץ ממש חזק על הגז על מנת שהרכב יעביר הילוך או יאיץ. בהילוך ראשון לוחץ חזק ממש עד הסוף כדי שהרכב יגיב ויאיץ. בוצע היום החלפה של פילטר גיר כולל החלפה של שמן גיר אך עדיין לא השתפר המצב כל כך. 

מה יכולה להיות הבעיה? אולי משהו אחר השתבש? בין הילוך 2 ל-3 הטורים ממש עולים עד שהוא מתחלף להילוך 3.

תודה רבה למי שיכול לסייע.

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככה זה ברכב הזה ההילוכים ארוכים תשחרר את הרגל במקום למשוך את ההילוך. וזה רכב חלש הוא לא אמור להתקדם מהר בלי למשוך הילוכים. 

אגב החלפת לשמן גיר מקורי?

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת לא שמתי לב לשמן גיר, מאמין שכן.

לגבי הרכב ידוע שהוא חלש ומשיכת ההילוכים ידועה שם, אבל לא ברמה הזאת, זה משהו שמורגש אחרי תקופה ארוכה מאוד עם הרכב.

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרגל שלך כבדה על הגז. אני מכיר את הרכב הזה טוב טוב. אני לוחץ לא מעניין אותי שימשוך שיאכל דלק. לא יכול לפתוח איתו לאט. ועושה תעבודה אני מהר מאוד ב-120.

גם שאני מנסה לפתוח לאט, פתאום ההילוך יורד והטורים קופצים עד הסוף, הגיר הזה אוהב למשוך הילוכים טורים גבוהים. כמה שעגלה אבל המנוע נמרץ.

וכדאי לך לבדוק איזה שמן גיר שמו לך המקורי יחסית יקר ליטר עולה 70-80 שקל. חשוב שיהיה מקורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בשינוי ממה שהיית מורגל אליו או שככה קנית את האוטו ?

ממליץ לך למצוא מישהו עם רכב זהה לשלך  עם אותו נפח מנוע ושנתון דומה ולעשות נסיעת מבחן רק בשביל לוודא שאכן קיימת בכלל תקלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1477 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...