Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכב מסויים, לטענתם הגיע אליהם בטרייד, הרכב משנת 2011 עם נתונים יפים סה''כ.

השאלה אם מישהו מכיר את המקום? הם בכלל מציגים עצמם כסוכנות הונדה.

השם המלא: שרף שום סוכנות השרון בע''מ.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

סוכנות משנה ותיקה של חברת "מאיר" בבעלות מאמני הכדורגל יצחק שוף ושלמה שרף.

מכיר אותם שנים רבות. הכלל הנכון כשקונים מסוכנות טרייד/סוחר הוא לבדוק כל מה שאומרים לך ולא להאמין לכלום. הם לא ינסו לרמות אותך, אבל סביר להניח שהם לא יודעים על הרכב יותר ממה שאתה יודע...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הלכתי לראות את הרכב, יש משהו פישי בכל העניין.

יומיים לפני מדבר עם המוכר מודיע לו שבשישי כנראה אגיע, המוכר מבקש לעדכן לפני שאני בא, בגלל שאני לא אוהב לבוא ולראות רכב מונע וכו' לא הודעתי, מגיע יום שישי בבוקר לסוכנות, מתקשר למוכר לראות איפה הרכב ואיפה הוא, אין רכב ואין מוכר. אומר לי בטלפון חבל שלא אמרת לי, בדיוק הרכב אצל עובד בבית, אני אוכל להיות ליד הרכב עוד חצי שעה והרכב עומד במקום x ברעננה כ 7 דק' נסיעה מהסוכנות.
אני כבר ברעננה, לא אלך לראות? יאללה נוסע לראות, מגיע לרכב כאשר המוכר אמור להגיע בהמשך.
על הרכב, צמיגים מ 3 חברות שונות כאשר הישן מביניהם משנת 2014, רואים שהרכב עומד הרבה זמן במקום (לפי צמיגים וכורי עכביש + כמות החלודה בברקסים), פנס קדמי שבור, קצת שפשופים פה ושם.
מתקשר למוכר לשאול אם הוא גמיש כי המחיר הוא לרכב במצב מושלם, אומר לי שהמחיר לרכב עם טסט לשנה (אין מצב שהצמיגים שהיו שם עוברים טסט), מפה לשם אמרתי שעם המחיר הזה אין טעם שיגיע לרכב ואני מוותר.

לא יודע מה הקשר שלו לסוכנות אם בכלל יש קשר כזה.

הרכב שנת 2012, יד ראשונה עם 76 אק''מ, רכב ללא ביקוש ונמצא אצלהם לפחות 5 חודשים.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...