Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שהכי אשם זה אנחנו, כן אני ואתה. מהסיבה הפשוטה, שאנחנו רק מדברים ולא עושים כלום בנידון!!! אם עוד לא הבנתם, במדינה הזאת רק צריך לעשות רעש, והרבה!...העניין שחוץ מכתבה אחת או שתיים בנושא לא נעשה כלום! טוב, זה רק מרגיז אותי לחשוב על זה, בנתיים(ובטח בעוד כמה שנים טובות), החלקה נעימה לכולם.:-x
בוקר טוב גם לך.

רעש? בוא נראה... "רעש" כמו בהפגנת הנכים מול משכן הכנסת? הפגנה שנמשכה חדשים (שנים?) ותוצאתה - אפס? "רעש" כמו הפגנות של מובטלים, אמהות חד-הוריות, סטודנטים ?

מה יצא מה"רעש" הזה?

לפני שאתה מציע "רעש" בגבורת מקלדת, תבדוק מי יצטרף אליך, ומה יכולת הציבור לבצע את המוצע.

והאמת היא, שרובנו אבירי מקלדת, אבל להתכנס סביב מטרה ציבורית לאורך זמן ולנהל את המאבק בצורה חכמה - פחות.

הרבה פחות.

(ואני מציג שתרוץ מהר ללמוד מה נעשה ש-4 שנים האחרונות בנושא... האמירה "לא נעשה כלום" יותר משהי מתארת מצב היא מתארת בורות.

פורסם

לא, אני מציע שנקים מחאה בתור שיירה גדולה לירושליים.

רק שהפעם נזמין ארונות מראש.

:(

ניסינו, והצלחנו להראות רק כמה שאנחנו טועים.

עניין הצבעים הוא בהחלט סכנה, אבל קיימות עוד הרבה סכנות לנו.

יותר מדי אולי אפילו שאין לנו מושג מה קורה איתן.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
מי שהכי אשם זה אנחנו, כן אני ואתה. מהסיבה הפשוטה, שאנחנו רק מדברים ולא עושים כלום בנידון!!! אם עוד לא הבנתם, במדינה הזאת רק צריך לעשות רעש, והרבה!...העניין שחוץ מכתבה אחת או שתיים בנושא לא נעשה כלום! טוב, זה רק מרגיז אותי לחשוב על זה, בנתיים(ובטח בעוד כמה שנים טובות), החלקה נעימה לכולם.:x

ובהמשך למה ששלמה כתב: לפני מס' חודשים שלמה אירגן ניסוי לבדיקת חלקות של צבע. כמה אנשים לדעתך הגיעו? (רמז, 0 ). אז אתה רוצה לעשות רעש? עם מי?. ואתה צודק, אנחנו אשמים אבל לא בגלל שאנחנו לא עושים רעש, אלא לא עושים כלום. אפילו לא תומכים במי שכן עושה.

(וברוח ההגדה של פסח - כשאני אומר אנחנו אני מכליל גם את עצמי)

פורסם

אתם יכולים להרגע רבותי, לא אמרתי שאני הולך לזום איזו שהיא הפגנה או משהו בסגנון. ויש לי תחושה שגם אף אחד אחר. כמו שהישראלים בד"כ עושים, שותקים!!! וכן, אני אשם!

מה שהכי מרתיח, שיש גורמים שאמורים לטפל בבעיות מסוג זה שמקבלים תקציבים של מאות מיליונים ולא עושים כלום!!! כמובן, חוץ מדברים מאד מזערים כדי להגיד "עשינו".

טוב, הדם עולה לי לראש, אני אפסיק כאן לפני שקללות וגידופים יתחילו לעוף לכל עבר.

פורסם
אתם יכולים להרגע רבותי, לא אמרתי שאני הולך לזום איזו שהיא הפגנה או משהו בסגנון. ויש לי תחושה שגם אף אחד אחר. כמו שהישראלים בד"כ עושים, שותקים!!! וכן, אני אשם!

מה שהכי מרתיח, שיש גורמים שאמורים לטפל בבעיות מסוג זה שמקבלים תקציבים של מאות מיליונים ולא עושים כלום!!! כמובן, חוץ מדברים מאד מזערים כדי להגיד "עשינו".

טוב, הדם עולה לי לראש, אני אפסיק כאן לפני שקללות וגידופים יתחילו לעוף לכל עבר.

סליחה, אבל אולי אפשר להציע שאת העצבים (המוצדקים...) תוציא על מי שמגיע לו? (אם אתה רוצה מדריך ל"מציק" המתחיל - רק תגיד...)
  • תוכן חדש...