Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מוסך אמין , שמכיר את הרכב , שלא גובה מחירים בשמיים ורוצה לעבוד .. למה אני כבר דיברתי עם כמה וכמה שלא מוכנים להשקיע זמן בטיפול שאני צריך (שאגב לא אמור להיות כזה מעמסה עליהם)

יש לי בוצה במכסה שסתומים , כנראה הבעלים הקודם הזניח ומתח טיפולים + שמן לא באיכות טובה

הנה התמונה לפני כ 3000 ק"מ - שהייתי צריך להחליף אטם (נזילת שמן) שלצערי אחר כך התברר לי שעלה כמו 2 אטמים כי המכונאי דפק מחיר מופרז:

WhatsApp Image 2019-01-25 at 10.14.34.jpg

WhatsApp Image 2019-01-25 at 10.14.59.jpg

אני צריך לפרק אגן שמן (קארטר)

ולפתוח מכסה שסתומים ולנקות את הקארטר והמכסה שסתומים ביסודיות מהבוצה

להוריד לי את כל השמן ולעשות טיפול להחליף שמן לאיכותי וטוב עם פילטר מקורי ופלאגים

כל מכונאי באיזור או מתנער מלשריין אותי להכניס את הרכב או שהוא רוצה 1000 שקל בלי שהוא בכלל עשה חשבון אחרי העבודה (כמה שעות עבודה על הרכב + עלות האטם והפילטרים והשמן) ישר פשוט זורק 1000 שקל

או שיש את האלו שעושים לי טובה ומציעים לי לשים תוסף פלאשינג

מה שהם מציעים לי בעקיפין זה מנוע

לא באתי להיכנס עם אוטו ומנוע עובד ולחזור בגרירה ולבקש ממנו לקנות מנוע מפירוק!

מאור חבר הפורום פה הסביר לי את התהליך שצריך לעשות כדי לנקות ואת הטיפול שלא כזה מפחיד ולא צריך להרתיע ולהרים מחירים רק כי זה לנקות בוצה ! לצערי אנחנו רחוקים ואין לי ברירה אחרת אלא לחפש מוסך קרוב

העדיפות זה אשדוד

אני עובד באשדוד ככה שזה יהיה פיתרון טוב

פורסם

לדעתי אתה צריך לחפש מכון שמשפץ מנועים, הבעיה שהם בדרך כלל לא עובדים עם פרטיים אלא המוסכים שולחים אליהם את המנועים אחרי הפירוק מהרכב שלך.

בכל מקרה, קשה לי להאמין שתוכל לסגור את הפינה קרוב ל- 1000 ש"ח. אנשים משלמים הרבה יותר על תיקונים יותר פשוטים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
לדעתי אתה צריך לחפש מכון שמשפץ מנועים, הבעיה שהם בדרך כלל לא עובדים עם פרטיים אלא המוסכים שולחים אליהם את המנועים אחרי הפירוק מהרכב שלך.

בכל מקרה, קשה לי להאמין שתוכל לסגור את הפינה קרוב ל- 1000 ש"ח. אנשים משלמים הרבה יותר על תיקונים יותר פשוטים.

לדעתי הלכת רחוק

אין לי צורך לפרק את המנוע ובטח שלא לשלוח אותו למכון שמשפץ מנועים

כל מה שיש לעשות זה לנקות את הבוצה באופן יסודי ומסודר גם את הקארטר וגם את המכסה שסתומים

ולהחזיר , לשים אטם חדש למעלה ובקארטר שמן חדש פילטר חדש ולנסוע ולעשות טיפולים קצרים

• תוכן חדש...