Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים רוגע, שקט, הרבה ירוק, בריכה חיצונית, שהמלון והחדרים יהיו ברמה מאוד גבוהה (מעוצבים בטעם טוב ומודרניים ברמה ארופאית).

במלונות בארץ הייתי רק פעמים (הרודס ויטליס אילת), בצפון אף פעם.

עד כו מצאתי הגושרים, פסטורל בכפר בלום, אמירי הגליל ובית בגליל בוטיק וספא.

תודה

פורסם

היינו לפני שבועיים עם תינוקת בת חודשיים במלון נוף גינוסר על הכנרת. תואם לדרישות שלך, רק החדרים קטנים יחסית.

יש מלא דשא, חוף על הכנרת של הקיבוץ, קטן ולא המוני בכלל.

בבריכה לא היינו, ראינו אותה רק מבחוץ ונראת אחלה.

ארוחת בוקר סבבה ומספקת.

פורסם

לפני כמה שנים הייתי בנוף גינוסר, אותה התרשמות וגם הבריכה אחלה. גם המלון במושב רמות אותו דבר בערך אבל אין לו חוף לכנרת (נוף יש).

אבל, אני לא יודע למה פותש מתכוון ב "מעוצבים בטעם טוב ומודרניים ברמה ארופאית", אבל ממה ששמעתי על הרודס אני חושב שהם פחות מפונפנים ממנו.

אאל"ט בהרברט סמואל ובאמירי הגליל לא מרשים ילדים או תינוקות, תבדוק.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

היינו לפני כמה שנים ב"המקום" בנטועה, בהחלט מלון מצוין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...