Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריססתי היטב איפה שיש שומן מלוכלך במנוע(קר), אחרי 5 דקות מים מצינור עם לחץ, מחכה שיתייבש ורואה כתמים לבנים על השומן שלא ירד.

נראה רק מה שיעזור זה רק גרניק אפילו לא, המנוע נראה זוועה, מה ניתן לעשות?

פורסם

צריך לשנות את השם ל JUNK.

תנסה להעלות תצלום של תא המנוע שנראה מה הבעיות שם, לי עזר תמיד APC בדילול חזק

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מכין תרכיז בתוך מיכל לחץ לריסוס ביחס של 1:1 מים וסנט מוריץ מסיר שומנים.

מרסס את המנוע, נותן לזה כמה דקות, ועובר עם הגרניק (ממרחק של עד 20-30 סמ) להסרה.

ליכלוכים בדרגת קושי קל עד בינוני - מוסרים בקלות. עם ליכלוכים קשים בנקודות אסטרטגיות שיכולות לגרום לנזק- אני לא מתעקש, משאיר.

איציק

WhatsApp Image 2019-07-04 at 13.49.54.jpeg

WhatsApp Image 2019-07-04 at 13.49.54 (1).jpeg

WhatsApp Image 2019-07-04 at 13.51.30.jpeg

WhatsApp Image 2019-07-04 at 13.51.30 (1).jpeg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תמיד להתחיל עם חומרים לא אגרסיבים ואם משתמשים באגרסיבים לבדוק בהוראות השימוש. תנסה לשפשף עם חומר ניקוי עדין (נוזל כלים) ומברשת קשה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
אני מכין תרכיז בתוך מיכל לחץ לריסוס ביחס של 1:1 מים וסנט מוריץ מסיר שומנים.

מרסס את המנוע, נותן לזה כמה דקות, ועובר עם הגרניק (ממרחק של עד 20-30 סמ) להסרה.

ליכלוכים בדרגת קושי קל עד בינוני - מוסרים בקלות. עם ליכלוכים קשים בנקודות אסטרטגיות שיכולות לגרום לנזק- אני לא מתעקש, משאיר.

איציק

סנט מוריץ הוא חומר מאכל שגם לא כדאי כל כך להריח או לגעת בו בידיים (אשלגן קאוסטי), אז לרסס אותו על גומיות ברכב הייתי קצת חושש מזה, תוסיף אידוי של החומר שנשאר מעט תחת החום שמתחת למכסה המנוע ולפעמים יוצא שתשאף גם את זה, לא נעים (תרתי משמע)

Opel Adam S 2017

פורסם

אתה תמיד יכול להשתמש בנוזל ייעודי כמו Gunk ואז לבוא לפורום ולפתוח פוסט שזה לא עושה כלום.

מניסיון של שנים רבות בשיטה הזו - עד כה לא נגרם נזק לשום רכב, לאורך זמן, לאחר ניקוי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמו שכתבת אתה יודע לאן ואיפה לרסס את החומר, לך תדע מה מישהו ללא ידע לגבי רכיב כלשהו (כמוני) יעשה..

חוצמזה זה דיי מייבש גומיות מנסיון אישי של ניקוי סירים שהיו להם גומיות בצדדים למניעת שריפה בידיות, הגיע לשם החומר והרס אותן, כמובן שהעמידות של הגומיות ברכב קצת יותר חזקות.

בכל אופן יש מלא חומרים לא גסים כגון APC, או דיגריזרים למיניהם כמו לכימיקל שעושים את העבודה טוב

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...