Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. קיבלתי את המכשיר שבתמונה (שהורדה אגב מהרשת) וכבר מצאתי לו שימוש: אני מבקש למדוד התנגדות של משהו ואני יודע שאת הכפתור יש לסובב למדידת אום (היכן שסימן האומגה, למעלה במרכז). הענין הוא שגיליתי שהכפתור המסומן בחץ שולט גם הוא על פונקציות כאשר אני בתוך תוכנית (יעני להיכן שסובבתי את הכפתור). כל לחיצה על הכפתור מחליפה פונקציה. אני חושב שיש 3 לחיצות שונות.

אשמח אם תוכלו להסביר מה עלי לקבל על הצג, ע"מ לדעת שאני במקום הנכון לקריאת התנגדות?

כמו כן - מישהו מכיר את היצרן הנ"ל? האם המכשיר איכותי, לפחות סביר?

תודה.

61-609.jpg

פורסם

הכפתור בפינה הימנית מעביר בין מצבי בדיקה של דיודה, צפצפה (בדיקת קצר) ומדידת התנגדות,

שים לב לכפתור בפינה השמאלית שלחיצה עליו מעבירה בתחומי המדידה (לא יודע מה ההתנגדות שאתה רוצה למדוד לכן תתחיל מהתחום הגבוהה ותרד בהתאם לקריאה).

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אידאל- אם זה האידאל שאני חושב שזה, מדובר על כלים מצויינים. אני מכיר את הכלים הידניים שלהם לחישוף בידוד, חיתוך כבלים וכדומה. משתמשים בהם הרבה בתעשיות התעופה הבטחוניות. אם זה טוב להם, זה מספיק טוב גם לך...

כמו שאמרו, אתה צריך לראות את האומגה בתצוגה. הסימול של קול הוא לזימזום (איתור קצרים) ע"י נגיעה (אם יש זרם, המכשיר מצפצף) והסימון של ה"מטוס עם יותר מדיי כנפיים" או איך שלא תגדיר אותו הוא עבור בדיקה כלשהיא של דיודות. לא ידוע לי מעבר לזה, ומשתמש ביתי לא צריך את זה.

ANYWAY, הנה סרטון שעשיתי בזמנו על "

".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

כמו כן - מישהו מכיר את היצרן הנ"ל? האם המכשיר איכותי, לפחות סביר?

תודה.

מגיגול זריז עולה שמדובר במותג הבית של רשת home depot האמריקאית.

מגימור המכשיר והפרובים הייתי אומר שמדובר במוצר נחות וזול מאוד. אבל לשימוש ביתי, בשביל זרמים\מתחים נמוכים, הוא מספיק.

לא הייתי מתקרב עם המכשיר הזה (בייחוד עם הפרובים הללו) למתח רשת 220V

עריכה: מצרף קישור לספרות הטכנית של המכשיר

http://www.testequipmentdepot.com/ideal/pdf/61-609_manu.pdf

מרשימת הכיולים ווריפיקציות שהם מספקים, הייתי אומר שהמכשיר הזה מסוגל למדוד בצורה סבירה התנגדות של עשרות אוהמים ומעלה. מתחת לזה אל תצפה לדיוק גבוה.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

דנקה, הֶר זלצר.

מעריך את השקעתך. אכן, למעט השימוש הנחות שיש לי צורך בו, אני מאמין שהוא מספיק.

חוץ מזה - סוס שמקבלים במתנה, לא בודקים לו ת'שיניים :wink:

פורסם
אידאל זה לא ייצרן של דודי שמש ?
גם של ארונות קיר

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם של אסלות.

משום מה כל העולם מושלם. או שלא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קניתי לעצמי אחד כזה:

1024X768.jpg

הוא בסדר?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש לי גם אחד מאוד דומה לזה.

סך הכל הוא בסדר גמור לדעתי.

הזמנתי לפני כמה ימים גם צבת אמפרמטר של uni-t, ניראה מה יגיע...

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד לפני תקופה השתמשתי באיזה סיני שאצלי כבר 15 שנים.

נמאס לי לתקן אותו והחלטתי שצריך להשתדרג קצת.

ראיתי גם את הצבתות, יש כל מיני סוגים למותג הזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
יש לי גם אחד מאוד דומה לזה.

סך הכל הוא בסדר גמור לדעתי.

הזמנתי לפני כמה ימים גם צבת אמפרמטר של uni-t, ניראה מה יגיע...

איזה דגם הזמנת?

• תוכן חדש...