Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2019 שווה ללכת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה"תערוכה" נפתחה היום, ואף אחד מהמגיבים לא ביקר בה. יש לך כרטיס (זול) וזמן פנוי ללכת? לך. תחזור עם תובנות לפורום.

פורסם
:-D, הכרטיס עולה 120 ש"ח בערך, למען האמת לא הייתי רץ אפילו לו היה עשירית מזה לאור ההיסטוריה העלובה.
פורסם

מאוד צפוף שם, ברמה כזו שבקושי ניתן לראות רכבים כמו שצריך.

בנוסף כמו שאמרו כבר כמה, אין יבואני רכב, אז הדברים הכי מעניינים שתראה זה שמכוניות על/יוקרה חלקן חדשות חלקן פחות עם מדבקות של מועדוני רכב עלייהם.

לא יודע, הלכתי פעמים לפני כמה שנים והצפיפות הייתה באמת הדבר הנורא ביותר.

לגבי חניה, הממלצה שלי: תגיע ברכבת.

פורסם
אף פעם לא הייתי בזה. מה היה בתערוכה בזמנו כשיבואניות הרכב השתתפו? למשל הייתי יכול לראות מקרוב ולשבת ב 208, קליאו מאזדה 3 כמה חודשים טובים לפני שמגיעים רשמית לארץ וכך להתרשם ממש מקרוב?

כי לזה למשל הייתי הולך.

בשביל לראות פורשה פרטית של מישהו ממרחק כמה מטרים - פחות אטרקטיבי.

זה בדיוק מה שהיה. בפעם האחרונה שזה היה, לפני כמה שנים, יצא לי לראות את הפנדה החדשה, הקליאו RS החדשה וה 208 החדשה בזמנו...וזה עוד היה בתקופה הפחות טובה של היריד, שרק יבואנים מעטים השתתפו. בימים עברו, היו גם דגמי קונספט וכו. זה היה נחמד, בעיקר למי שאוהב מכוניות ו/או מתלבט מה לקנות. לא ברור למה לא מחזירים את זה.

פורסם

עד לפני שהתחלתי את הנוהל של פעמיים בשנה טיול נהיגה בגרמניה (בסוכות ובפסח), יצא לי ללכת כמה שנים ברצף. בפעם הראשונה דווקא היו כמה יבואנים. כל שנה מספרם ירד. גם בתערוכת הרכב של פרנקפורט (להבדיל אלפי הבדלות ויסלח לי אלוהי חובבי הנהיגה) לא מעט יבואנים החליטו להדיר את רגלם. בזמנו חקרתי את זה קצת וגיליתי שהסיבה היא בזמינות הבילתי מוגבלת והזולה יחסית של פרסום באינטרנט. כנראה שהשינוע של הצי שלהם לתערוכה תמורת החשיפה, משתלם פחות.

בכל מקרה, רק בחניון הקטן של המלון שלי ראיתי חצי אוטומוטור אם לא יותר :lol: :lol:

פורסם

כל שנה אותו הדיון, לדעתי, אין מה לחפש בכזה מקום, יחד עם זאת, הורים לילדים, שהילדים אוהבים מוטוריקה, ומשתעממים בבית, זה בילוי של כמה שעות מחוץ לבית, הבעיה היחידה זאת התמורה, המחיר ממש יקר. מבחינת תערוכת רכב אמיתית? עזוב אותך משטויות.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

התערוכות הטובות באמת היו בסוף שנות השמונים / תחילת שנות התשעים. לא בגלל שהן היו כל כך מוצלחות בזכות עצמן, אלא בגלל שמסביב היתה כזו שממה מוטורית שהתערוכה היתה באמת מקום שחובבי רכב יכלו להנות בו.

פורסם
התערוכות הטובות באמת היו בסוף שנות השמונים / תחילת שנות התשעים. לא בגלל שהן היו כל כך מוצלחות בזכות עצמן, אלא בגלל שמסביב היתה כזו שממה מוטורית שהתערוכה היתה באמת מקום שחובבי רכב יכלו להנות בו.

כן, אני זוכר תערוכות של שנות ה90. זה היה המקום היחיד בו אפשר לראות מזראטי יגואר וכו'.

לצד זה השתתפו כמעט כל היבואנים. בתור ילד אספתי בשקיקה את כל המזכרות הקטנות שהם חילקו.

לא רואה את עצמי לוקח לשם את הבן שלי עכשיו.

.We apologise for the inconvenience

• אחראי פורום
פורסם
הייתי בתערוכה הזאת בסוף שנות השמונים, גם אז הייתה בזבוז זמן.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

אתה מסתכל על זה בעיניים של מבוגר, בדיעבד.

רוב הרכבים שם היו סטנדרטיים ויגבו את זה הברושורים שעוד יש לי איפשהו.

אבל בתור ילד לראות כ"כ הרבה רכבים במקום אחד, עם האופציה לראות ספורטיביות ויקרות מאוד מקרוב, היה מטורף בקנ"מ ישראלי. הרי מה היו בכבישים? לאונה ואסקונה?

היום לא רק שרמת הפירוט ירדה, איך תעניין ילד/נער שרואה בחניה של הבניין רכבים מעניינים, שטס פעם בשנה לחו"ל,

שחי באינטרנט על מידע? קרב אבוד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הייתי אתמול בתערוכה ביחד עם בן משפחה. סך הכל היה מאוד נחמד, התצוגות היו מגוונות ומעניינות וגם המופעים היו חביבים.

לאחר שעתיים וחצי בתערוכה יצאנו שמחים ומרוצים. באופן אישי הייתי שמח לראות פעם הבאה גם רכבים "רגילים" בנוסף לתצוגות הרגילות.

מקווה שלא תסכלו אותי באבנים. סוף.

• תוכן חדש...