Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בזמן האחרון הרבה פרסומות של ירידי מכירות בחברות ליסינג. לדוגמא budget שיש להם מה3-7 דצמבר יריד מכירות ורשום שיהיה שם מבצעים מטורפים.

האם באמת יש מבצעים טובים בירידים כאלה והזדמנות למציאות- רכבים שהם בסדר בלי תקלות ובמחירים טובים או שהקומבינה היחידה בכל העסק הזה זה על הלקוח?

מה הקריטריונים של רכבים שעוברים למכירה? האם בכולם הייתה בעיה כלשהי שגרמה לחברה (במקרה הזה budget) לנסות למכור אותם?

גם דיברתי איתם בטלפון והנציגה אומרת שבשביל מחירים ופרטים צריך לבוא למקום לראות...

למה זה ככה והם לא מפרסמים את המבצעים באינטרנט ובטלפון?

אני בטוח שיש פה הרבה מנוסים שיוכלו להסביר לי על כל העסק הזה. תודה!

די

פורסם

אני סקפטי. תמיד כשאמרו לי שבשביל מחירים צריך להגיע והגעתי (לאו דווקא לגבי רכבים) - תמיד יצאתי מאוכזב והצטערתי שטרחתי להגיע. לאחרונה קיבלתי מייל מחברה מסחרית אצלה התעניינתי במוצר כלשהו שהודיע לי שלכבוד בלק פריידי יש להם מבצעים והנחות. ביקשתי ממנו לשלוח לי את אותה הצעה ששלח לי לאחר הפגישה אתו, אבל במחירי הבלאק פריידי. הוא לא טרח לענות. את המסקנה אני משאיר לך.

עדיין, אם אתה מחפש רכב בנרות והחלטת לקנות ממגרש/חברה ולא מפרטי, אז אולי כדאי שתלך להתרשם. בהצלחה.

פורסם

אני רואה פשוט ש ב30-35 אלף אני יכול להביא אחלה רכבים שנתון 2015.

במידה שאני בוחר פשוט מה שנראה לי בלי לעשות בדיקה משלי אצלי מכון (בכל זאת שנתונים 2015)

השאלה מה הworst senario שלי במצב כזה. גם אם אני אצטרך לתקן דברים יש לי עוד איזה 10 בצד וכמה כבר יכלו להרוס את האוטו בליסינג?

הסתכלתי בעוד כמה מקומות שבחלק יש מחירים. המבצעים נראים ממש טובים לפי מה שאני רואה בחלק זה 15-25 מתחת למחירון לוי יצחק של אותו רכב פרטי.

מה חושבים? ד.א רציתי לצטט אבל אני בטלפון ולא מוצא את האפשרות

פורסם
אני לא הייתי קונה רכב בלי בדיקה במכון.

למה? מה יכול להיות במקרה הכי גרוע?

איזה דברים כבר יכולים להיות בשנתון 2015 שיגרמו לי לא לקנות את הרכב אחרי בדיקה...?

פורסם
למשל תאונות או קצה שילדה? נזילות עקב טיפולים לקויים והזנחה?

בחלק מהרכבים שראיתי טוענים שאין תאונות (השאלה, אפשר לסמוך על זה?)

ומה יכולה להיות עלות תיקון מרבית של הבעיות שציינת וכמה באמת סביר שיהיו בעיות כאלו?

פורסם

כמו שכתבתי כמה פעמים.

הסוכנים האלו לא יודעים מה הם מוכרים.

אני אומר לך ומבטיח לך שלרובם אין מושג במכוניות. מה שהם יודעים זה לערבב אנשים.

אתה אל תיתן להם להחליט לך מה לקנות!!!

תבוא ממוקד תגיד להם אני רוצה רכב x בשנתון y ובמחיר z .

יש לך? זה הטלפון שלי, דבר איתי. אין לך? אני לא אבזבז את הזמן שלי.

הם קודם כל שאתה מגיע אליהם מציעים לך את הנבלות הכי מסריחות שיש, קצה שלדה, משקוף, רכבים עם ק"מ בשמיים ורכבים לא מבוקשים.

אתה צריך להחליט מה אתה קונה ולא הם!.

ולגביי המבצעים אני גם דיי סקפטי אבל תבדוק.

פורסם

לקנות רכב , ללא בדיקה מטעמך, זה הימור מיותר.

ומה אם קנית רכב עם מנוע גמור ? ללא כריות אוויר ? ללא בלמים או בלמים שחוקים מאוד ? זה עדיין בסדר ?

בנסיעה הראשונה לסיים בתוך הבגאג' של מישהו, זה גם בסדר ?

ונגיד שאתה סופרמן ולא איכפת לך בטיחות, מה עם הסחירות, הרי ישראלים לא אוהבים לצאת פראיירים.

מה יקרה אם קנית רכב ב10% הפחתה מהמחירון, יצאת בהרגשה טובה והכל, וואלה, דפקת אותו.

וכשאתה תרצה למכור הקונה יקח לבדיקה ויגלה שהרכב עבר תאונה קשה והבוחן יגיד לו חד משמעית לא להתקרב לנבלה.

עכשיו אף אחד לא רוצה לקנות אותו ממך ? גם לא ב50% מהמחירון ? עדיין היה שווה את ה500 שקל ?

יש דברים שחוסכים בהם וזה בסדר, ויש דברים שזה טמטום מוחלט לחסוך בהם.

פורסם
כמו שכתבתי כמה פעמים.

הסוכנים האלו לא יודעים מה הם מוכרים.

אני אומר לך ומבטיח לך שלרובם אין מושג במכוניות. מה שהם יודעים זה לערבב אנשים.

אתה אל תיתן להם להחליט לך מה לקנות!!!

תבוא ממוקד תגיד להם אני רוצה רכב x בשנתון y ובמחיר z .

יש לך? זה הטלפון שלי, דבר איתי. אין לך? אני לא אבזבז את הזמן שלי.

הם קודם כל שאתה מגיע אליהם מציעים לך את הנבלות הכי מסריחות שיש, קצה שלדה, משקוף, רכבים עם ק"מ בשמיים ורכבים לא מבוקשים.

אתה צריך להחליט מה אתה קונה ולא הם!.

ולגביי המבצעים אני גם דיי סקפטי אבל תבדוק.

צודק, האמת חשבתי לבוא מראש עם כמה דגמים בראש ואז לבחור לפי המחיר והמצב של הרכב.

אני עדיין קרוע בין המשפחתיות לסופר מיני. משפחתיות יהיו כנראה יותר נוחות ומפנקות, יתרון ברור בבין עירוני ויותר בטוחות באופן כללי.

אבל המיני יש להם יתרון בדלק, אחזקה, ביטוח וכו', גם יותר קל למצוא חנייה.

לגבי רכבים לא מבוקשים, אין לי כל כך בעיה עם זה דווקא. מבחינתי זה מצויין להביא רכב טוב במחיר טוב.

לקנות רכב , ללא בדיקה מטעמך, זה הימור מיותר.

ומה אם קנית רכב עם מנוע גמור ? ללא כריות אוויר ? ללא בלמים או בלמים שחוקים מאוד ? זה עדיין בסדר ?

בנסיעה הראשונה לסיים בתוך הבגאג' של מישהו, זה גם בסדר ?

ונגיד שאתה סופרמן ולא איכפת לך בטיחות, מה עם הסחירות, הרי ישראלים לא אוהבים לצאת פראיירים.

מה יקרה אם קנית רכב ב10% הפחתה מהמחירון, יצאת בהרגשה טובה והכל, וואלה, דפקת אותו.

וכשאתה תרצה למכור הקונה יקח לבדיקה ויגלה שהרכב עבר תאונה קשה והבוחן יגיד לו חד משמעית לא להתקרב לנבלה.

עכשיו אף אחד לא רוצה לקנות אותו ממך ? גם לא ב50% מהמחירון ? עדיין היה שווה את ה500 שקל ?

יש דברים שחוסכים בהם וזה בסדר, ויש דברים שזה טמטום מוחלט לחסוך בהם.

השאלה כמה כבר יכול להגיע התיקונים האלה.... בלמים אני זוכר תיקנתי באימפרזה שלי מוסך מורשה וזה לא היה משהו בשמיים

לגבי הבטיחות זה חשוב לי. לגבי הסחירות, את האמת פחות... אני לא אחד שמחליף רכבים.. מבחינתי אם הביטוח לא היה מכריז על האימפרזה 2006 שלי טוטאלוס הייתי ממשיך איתה גם 10+ שנים בכיף חח

זה לא רק העניין של הרגשה טובה. מכוניות שלא היו בתקציב שלי בכלל שמוכרים אותם ב45-50+ במגזר הפרטי פתאום נכנסות לתקציב

בקשר לבדיקות אני כמובן אראה את הבדיקות מטעמם וכו' השאלה אם אני מוצא מכונית במחיר טוב כמה כבר הבדיקה תוכל לשנות את דעתי? ומה יקרה אם פתאום אני לא ארצה את הרכב... יכול להיות שאצטרך כמה בדיקות כאלה שבסופן אני אגיד וואלה עם כל הבדיקות האלה הייתי מכסה את היישור קו של הרכב הראשון...

יכול להיות באמת שהנזקים שאמרתם הם דיל ברקר, אני לא יודע את העלויות של תיקונים כאלה, אשמח למידע.

פורסם

במקום לשים פה קיר של טקסט, על מה כן ומה לא, אני אעדיף להיצמד להמלצה שאני נותן לכל מי שאכפת לי ממנו.

גם אם זה נראה לך מיותר ובזבוז כסף, קח את הרכב לבדיקה.

מפה, אתה ילד גדול כסף שלך תעשה מה בא לך.

פורסם
צודק, האמת חשבתי לבוא מראש עם כמה דגמים בראש ואז לבחור לפי המחיר והמצב של הרכב.

אני עדיין קרוע בין המשפחתיות לסופר מיני. משפחתיות יהיו כנראה יותר נוחות ומפנקות, יתרון ברור בבין עירוני ויותר בטוחות באופן כללי.

אבל המיני יש להם יתרון בדלק, אחזקה, ביטוח וכו', גם יותר קל למצוא חנייה.

לגבי רכבים לא מבוקשים, אין לי כל כך בעיה עם זה דווקא. מבחינתי זה מצויין להביא רכב טוב במחיר טוב.

השאלה כמה כבר יכול להגיע התיקונים האלה.... בלמים אני זוכר תיקנתי באימפרזה שלי מוסך מורשה וזה לא היה משהו בשמיים

לגבי הבטיחות זה חשוב לי. לגבי הסחירות, את האמת פחות... אני לא אחד שמחליף רכבים.. מבחינתי אם הביטוח לא היה מכריז על האימפרזה 2006 שלי טוטאלוס הייתי ממשיך איתה גם 10+ שנים בכיף חח

.

תתחיל מפה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532527-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9

פורסם

איך לוקחים רכב מחברת טרייד אין לבדיקה נוספת . ?

מישהו בא איתנו . אפשר לבדוק בעיר אחרת ?

תודה

פורסם

כשאני רכשתי באוטוסנטר אשדוד בא איתי נציג מטעמם ולא הגבילו אותי למקום הבדיקה.

אמרו שאני יכול לבדוק איפה שאני רוצה.

לא יודע לגביי חברות אחרות.

פורסם

בקשר לבדיקות שהחברות הגדולות עושות לרכבים .

אפשר לסמוך על הבדיקות האלה ? לפחות בכל מה שקשור לתאונות \מצב מנוע

יש מצב שבדיקה נוספת תהיה שונה מהותית מהבדיקה שלהם ?

תודה

• תוכן חדש...