Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז פתחתי לפני תקופה מסוימת את הפוסט הזה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?658869-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%90%D7%99-%D7%9B%D7%9B%D7%94-%D7%96%D7%94-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95

בו התלוננתי על כך שמתקין מובילאיי השאיר קליפסים פתוחים באוטו ואת ריפוד הגג פתוח

כפי שניתן לראות בתמונות שם. אך לאחר שמובילאיי סידרו את בעיית הקליפסים נשארתי עם בעיית ריפוד הגג שנראה פתוח(ראו תמונות בלינק) ואז עלה לי הרעיון להסתכל על מכוניות אחרות מהמודל הזה ולראות איך זה נראה אצלן. למרבה ההפתעה, בכל קיה פיקנטו מהמודל הזה(ולא כאלה עם מובילאיי) שראיתי מצאתי את אותה הבעיה בדיוק! ריפוד גג קדמי שנראה מעט מופרד מהגג. כאילו יש איזה פאק בתכנון שלו. אגב, כולל בחו"ל. צלצלתי לשירות הלקוחות של קיה והם אמרו שהם לא מכירים תלונה שכזאת ואין ריקול בנושא ופעם ראשונה שמישהו פונה אליהם בנושא כזה, לכן הם מציעים לי לפנות לאחד המוסכים שלהם וששם יבדקו את האוטו ויראו מה אפשר לעשות(בתשלום כמובן). אותי זה קצת הפתיע שלא פנו אליהם עד עכשיו וכאן אני מבקש מכם, בעלי קיה פיקנטו במודלים המדוברים להכנס לתמונה ולבדוק האם ראיתם בעיית ריפוד גג דומה ברכב שלכם. אם כן, אולי תפנו גם אתם לשירות הלקוחות של קיה ואם הם יבינו שאכן מדובר בבעיה נרחבת למודל זה לא תהיה להם ברירה אלא למצוא לכולנו פתרון(אני כמובן לא מבקש לצלצל סתם, אני מעלה פה בעיה שנתקלתי בה ומבקש שתצלצלו רק אם גיליתם שגם לכם יש בעיה זו). מספר הטלפון של שירות לקוחות קיה - 1800377775

• תוכן חדש...