Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בבחירת רכב ליסינג מהעבודה

Z!0N
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני עומד לקבל רכב ליסינג מהעבודה עם דלקן,המגוון הוא עצום ועקרונית אני יכול לבחור כל רכב למשך ה3 שנים הקרובות

ההתלבטות שלי היא במכוניות בעלות התקציב הבא ועל סמך המלצות שקיבלתי מאנשים:

1. סקודה אוקטביה 1.0 רמת גימור אקסקלוסיב.

2. סקודה אוקטביה 1.5 רמת גימור אמבישן.

3. יונדאי סונטה רמת גימור פרימיום(היא זולה מכיוון שהיא היברדית).

ברשותי כסא בטיחות אחד ואני מאמין שיתווסף עוד אחד בשנתיים הבאות,חשובה לי התנהגות הרכב(רכב בעל נוכחות "ושיושב טוב על הכביש" ושאני יהנה מלנהוג בו),מערכות הבטיחות בגלל הילדה הקטנה,מרווח הרגליים והראש(הגובה שלי 1.86) מאחורה כאשר כסא הבטיחות(מדגם graco 4ever) במצב שכיבה מלאה ובנאדם שיכול לשבת במושב הקדמי בנוחות ולא בצפיפות ושהכסא יהיה זקוף,בידוד הרעשים בנסיעות בין עירוניות במהירויות גבוהות,תא מטען גדול אשר יכיל את העגלה עם האמבטיה,ביצועים (עקיפות של מכוניות יתבצעו בקלות והרכב לא יחנק מחוסר עוצמה),מערכת המולטימדיה טובה ואיכותית ברמת השמע,מושבים נוחים לאורך זמן(זמן נסיעתי לעבודה עומד על שעה בעיקר בנסיעה בין עירונית בכביש 6 משולבת פקקים).

כמובן שהבחירה היא אינה סופית וכי יש עוד המון מכוניות שאוכל לבחור.

אודה לכם על תגובתכם,

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אבל ה1.5 זה הגרסא הפשוטה ביותר והלא מאובזרת.

הראש אומר ללכת על סקודה 1.0 המאובזרת הגרמנית(משדרת איכות) יותר למרות שיונדאי נותנים פייט חזק כי זה נראה רכב יותר מרווח,מהיר ומאובזר(ללא בקשת סטיה מנתיב אקטיבית) עם כסאות עור וכו'.

ההיברידי לא משנה לי המחיר משנה לי.

השאלה איזה רכב יוכל לתת לי את התמורה הכי טובה(המפרטים נורא מבלבלים) למה שרשמתי למעלה ויהיה הכי חשוב פרקטי להורים עם ילדה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלושת האפשרויות תתאמנה לדרישות מצויין.

לו אני במקומך - הייתי הולך על היונדאי.

ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן באוקטביה ובסונטה ולהחליט מה יותר מתאים לך.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לסונטה יש אבזור עשיר בהרבה. מניסיון עם אחותה התאומה היא מאוד נעימה לשיוט אבל פחות ידידותית בתנועה עירונית. קח בחשבון שהיא בלי גלגל רזרוי אלא עם קומפרסור וערכת תיקון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לסונטה יש אבזור עשיר בהרבה. מניסיון עם אחותה התאומה היא מאוד נעימה לשיוט אבל פחות ידידותית בתנועה עירונית. קח בחשבון שהיא בלי גלגל רזרוי אלא עם קומפרסור וערכת תיקון.

איזה אבזור קיים בסונטה פרימיום שאין בסקודה אקסקלוסיב?

האם זה משמעותי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות שאני נוסע על אוקטביה 1.4 מהדור החדש ואני מאוד מרוצה, הייתי הולך על יונדאי.

פשוט כי סונטה נמצאת בקטגוריה גבוהה יותר ומקבילה יותר לסופרב מאשר לאוקטביה.

אם ההשוואה בין אוקטביה 1.0 אקסקלוסיב ל- 1.5 אמבישן - כנראה הייתי בוחר ב- 1.0 אקסקלוסיב בגלל העדפה אישית בה אני מעדיף את האבזור הנוסף שבו אני משתמש כל הזמן מאשר תוספת כח למנוע (והיא לא זניחה) שבה אני משתמש לעיתים רחוקות עקב אופן הנהיגה.

לכן זה מאוד תלוי בסדרי עדיפויות אישיים שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סונטה מרווחת מקדימה ומאחורה ומאובזרת. גם תא מטען מספיק גדול להכניס עגלה קניות ותיקים גדול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה אבזור קיים בסונטה פרימיום שאין בסקודה אקסקלוסיב?

האם זה משמעותי?

תשמע, המיזוג בכיסאות הקדמיים זה תענוג עם מושבי עור.

יהיה לך מאוד קשה למצוא משהו שלא דחפו בה. אם זה מראות שמתכוונות אוטומטית כלפי מטה ברוורס או כיסא נהג שהולך לבד אחורה כשאתה מדומם וחוזר למקום כשאתה נכנס ועוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה משווה בין שני רכבים מסגמנטים שונים,הסונטה מסגמנט גבוה יותר שבדרך כלל יותר מושקע,החומרים איכותיים יותר,בידוד הרעשים עדיף.

פשוט תבצע נסיעות מבחן בשני הרכבים ותראה למה אתה יותר מתחבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...