Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה אתם הייתם עושים? (2 רכבים חונים ברחוב ליד הבית תקופה ארוכה)

AssafO
שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

המקרה הזה הוא קצת שונה.

אני גר ברחוב חד סיטרי ושקט בראשון לציון. לאחרונה שמתי לב שיש 2 רכבי BMW חדישים יחסית שחונים ללא תזוזה ברחוב זה זמן מה. הראשון X3 והשני BMW GT. בעבר הם כן היו זזים ומחליפים חניות מידי פעם ככה שהבעלים כן גרים איפשהו ברחוב. כרגע הם עומדים במקום קרוב לחודשיים.

לפני מספר ימים הניחו פתק צהוב של העירייה על ה X3. על ה GT כנראה שעוד לא התלוננו והפקחים פספסו אותה. אתמול חניתי ליד ה X3 וראיתי שכופפו את המסגרת חלון מעט וכנראה שניסו לפרוץ לרכב. כדאי להודיע על זה למישהו? למשטרה? הרי אין לי פה ממש על מה להתלונן אבל איפשהו זה נראה לי מוזר ששני רכבים יחסית יקרים ננטשו בצורה כזאת.

אסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או בחו"ל או בכלא. עזוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי עושה רק משהו אחד וזה שם לו פתק על ה gt ורושם לו "אלוהיםםםם איך שפכת בוכחטא כסף על כזה אוטו מכוער, נכון שאתה מתפדח לנסוע בו?"

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...