Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ההגיון העסקי? למה לשלם כסף אם אפשר להשאיר הכל כמו שזה בעלות 0 שקלים 0 אגורות?

כי זה עושה פרסומת ומשאיר את השירות של היבואן זמין.

מה נראה לך? שמישהו היה עושה את זה אם לא היה לו רווח מהעניין?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפל קאר פליי נתמכת, ואנדרואיד ניתן להוריד בapk, ככה שאין שום בעיה, איך המערכת שלהם? מצויינת, מהירה נוחה, אפשר לדבר איתה, תהיה בטוח שאפל וגוגל יש יותר ידע ויכולת מגיל קאר...

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

התכוונתי למערכת של כלמוביל, יצא לי לנסוע ברכבים עם המערכת אבל לא התעניינתי מעבר לרדיו, איך המערכת בהשוואה למערכת המקורית מהמפעל?

ומה יעשה מי שלא מעוניין להוריד אפליקציות לא מהפליי סטור?

סתם תהיות שעולות לי. בתכלס, אני בעד שהרכב יהיה עם כמה שפחות התקנות מקומיות.

פורסם

תסתכל ביו טיוב מה זה עושה, אתה באפל לא צריך להוריד שום אפליקציה, באנדרואיד צריך להוריד אפלקציה אחד בלבד, זה עובד מצויין.

פורסם
התכוונתי למערכת של כלמוביל, יצא לי לנסוע ברכבים עם המערכת אבל לא התעניינתי מעבר לרדיו, איך המערכת בהשוואה למערכת המקורית מהמפעל?

ומה יעשה מי שלא מעוניין להוריד אפליקציות לא מהפליי סטור?

סתם תהיות שעולות לי. בתכלס, אני בעד שהרכב יהיה עם כמה שפחות התקנות מקומיות.

אין במערכת הזאת התקנת אפליקציות, רק מה שכולמוביל שולחים בעדכונים. אין חיבור לשליטה מההגה - מה שמחייב התעסקות והורדת מבט. אין חיבור bt. אין wifi. אין הזרמת מוזיקה מהנייד. קליטה סלולרית לא טובה - וכשאין אינטרנט כלום לא עובד. משהו עם השעון דפוק לגמרי ובמהלך היום הוייז מציג בצבעי לילה.

האפליקציות שיש שם:

וייז - עובד מוזר וללא חיפוש קולי, 100fm, רדיו אינטרנטי כלשהו, עמוד ענן, פנגו, סלופרק - לא עובד.

פורסם
גם בצמפיון אותו הסיפור, יש מערכת מצויינת ועליה מרכיבים בגיל קאר מערכת אנדרואיד שלהם, רק אלוהים יודע למה, העלות גבוהה כ2500 שקלים, מי צריך את זה? הם היו מוכרים את המכונית שלהם באותו מחיר, אם היו מסבירים ללקוח על אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי, נראה לי שיש להם התחייבות ארוכת טווח מולם, אחרת אין סיבה, הפיתרון שלהם מסובך יותר, ופחות נוח ואמין. מספיק לראות את כמות התלונות עליהם בקבוצות בפייסבוק.

ממתי?

לי בגולף יש מערכת של פולקסווגן שהיא בהחלט המערכת המקורית (ניתן לראות את הפעולה שלה בסרטונים מאירופה) ואין בה שום שינוי. גם לא שינוי בשפה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

איזה מערכת יש לך? לאחי יש סיאט אטקה, יש אנדרואיד אוטו, אבל הוא מגיע נעול, יש לפתוח אותו, ע"י קוד בלבד, זה עולה 1400שקל,יש מכוניות אחרות של הקונצרן שזה מגיע פתוח , תבדוק באינטרנט איזה מערכת יש לך ואם היא תומכת ואם היא פתוחה או נעולה.

פורסם
אין במערכת הזאת התקנת אפליקציות, רק מה שכולמוביל שולחים בעדכונים. אין חיבור לשליטה מההגה - מה שמחייב התעסקות והורדת מבט. אין חיבור bt. אין wifi. אין הזרמת מוזיקה מהנייד. קליטה סלולרית לא טובה - וכשאין אינטרנט כלום לא עובד. משהו עם השעון דפוק לגמרי ובמהלך היום הוייז מציג בצבעי לילה.

תפסיק לכתוב שטויות. יש שליטה מההגה, יש BT, יש WIFI, ויש הזרמת מוזיקה מהנייד.

אתה מוזמן לבוא ולראות.

פורסם (נערך)
תפסיק לכתוב שטויות. יש שליטה מההגה, יש BT, יש WIFI, ויש הזרמת מוזיקה מהנייד.

אתה מוזמן לבוא ולראות.

לא הבנתי - אתה בעל יונדאי i30? אתה עובד באולם מכירה / מרכז שירות של כלמוביל, לאן לבוא לראות?

Nakamichi, אני מדבר על היחידה של Odroid c2 עם usb splitter שגיל קאר הוסיפו בנוסף למערכת מקורית של יונדאי התומכת ב Android Auto, דרך הממשק הזה.

עד כמה שידוע לי, יש את זה ב i30 ובקונה. ב i20 זה מערכת 2din אנדרואיד בהתקנה מקומית. נכון?

אגב, לגבי ההזזה והאיחוד הודעות שהיו פה - מי המנהל שאפשר לשלוח אליו הודעה לגבי זה?

עריכה אחרונה על ידי MaxN
פורסם

אני לא בטוח, אבל ההגיון במערכת הזו היא העובדה שהיא מחוברת/ תחובר לשירות של כולמוביל בעתיד ותעניק את האפשרות לקשר ישיר מול השירות / מוסכים מורשים של היבואן. בנוסף, צריך לפרנס גם את גיל קאר, ובמרצדס לא יסירו את המערכת המקורית בשביל זה.

פורסם

בוקר טוב,

בפותח השרשור אנחנו נטפל באופן אישי,

רק נעדכן שכרגע בשלבי פיתוח אחרונים גירסה עדכנית, ואנחנו מקווים שתוך זמן לא רב נוכל להפיץ עדכון.

שבת שלום,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

פורסם

האפליקציות שיש שם:

וייז - עובד מוזר וללא חיפוש קולי, 100fm, רדיו אינטרנטי כלשהו, עמוד ענן, פנגו, סלופרק - לא עובד.

קצת מוזר מה שאתה אומר. ראיתי את המערכת הזאת באאוטלנדר 2018, ושם הכל עובד.

לי זה חשוב באופן אישי, כי אני אמור עוד שבוע לקבל איוניק חדשה בליסינג מאוויס, ואם המצב כל כך נורא, אני מעדיף לחסוך לעצמי את העצבים ולשלם 100 ש"ח למתקין שינתק את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא הבנתי - אתה בעל יונדאי i30? אתה עובד באולם מכירה / מרכז שירות של כלמוביל, לאן לבוא לראות?

Nakamichi, אני מדבר על היחידה של Odroid c2 עם usb splitter שגיל קאר הוסיפו בנוסף למערכת מקורית של יונדאי התומכת ב Android Auto, דרך הממשק הזה.

עד כמה שידוע לי, יש את זה ב i30 ובקונה. ב i20 זה מערכת 2din אנדרואיד בהתקנה מקומית. נכון?

אגב, לגבי ההזזה והאיחוד הודעות שהיו פה - מי המנהל שאפשר לשלוח אליו הודעה לגבי זה?

MAXN - תיכנס בבקשה להגדרות במערכת קונקטד, ואז אודות המערכת. תסתכל למטה

רשום לך תאריך עדכון אחרון, תסתכל בבקשה שזה APRil 1

במידה וזה March 15 אז יש לך עדכון ישן.

as i walk through the valley of the shadow of death

פורסם

כל הכבוד לכם על הרצינות, אבל מה באמת היתרון שלכם? כשיש פתרונות של היצרן ושל מערכות הפעלה, למה צריך את גיל קאר?

בוקר טוב,

בפותח השרשור אנחנו נטפל באופן אישי,

רק נעדכן שכרגע בשלבי פיתוח אחרונים גירסה עדכנית, ואנחנו מקווים שתוך זמן לא רב נוכל להפיץ עדכון.

שבת שלום,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

• תוכן חדש...