Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קישרתי שום דבר. יתרה מכך - ביקשתי מפות"ש לצרף תמונות של התאונה, כי לא היה ברור מה בדיוק קרה. בלי קשר- מרבית הפסיקות בנושא של אשם בת.ד., מתייחסות למיקומי הפגיעה ברכבים, בבחינת האם הרכב היה מיושר בתוך נתיב או לא.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

״אם פגעת בדלת האחורית (ימנית?) של רכבה זה אומר שהיא התפרצה לך לנתיב מבלי לתת זכות קדימה״

קבעת שחור על גבי מסך קשר בין מיקום הפגיעה לקביעת האשמה.

בתי משפט לקוחים בחשבון את כל הפרמטרים של בוחן התאונה, כולל מהירות, סימני בלימה ועוד. נתון מיקום הפגיעה בלבד אינו מספיק, ואם בדיני נזיקין יש שופטים שמסתמכים עליו, הרי שגם הם טועים, מדעית.

פורסם
איקרה - בשביל לפתוח כריות אויר בהתנגשות עם רכב עומד מספיקה מהירות של 25 קמ"ש.

אני נכנסתי ברכב השני במהירות גבוהה מ 25 בוודאות. אני בטוח שזה היה גם יותר מ 40. לא יודע במה זה תלוי אבל אצלי לא נפתחו כריות אויר.

פורסם
אני מנסה להבין איך יהיה לו אשם תורם. היא זאת שהיה לה תמרור זכות קדימה. אם היא טוענת שהוא נסע מהר מדי (לא שזה מצדיק משהו אבל ניחא) היא צריכה להוכיח את זה איכשהו, למה שיאמינו לה רק על סמך המילה שלה? יתרה מזאת, זה שהייתה שם כיכר לפני שהוא יצא ממנה דווקא מחזק את הטענה שלו שהוא לא היה במהירות גבוהה. בקיצור, אם לא יסכימו לשלם לו את כל הנזקים/ערך הרכב הייתי תובע על מלוא הסכום בלי לחשוב פעמיים ולא רואה סיבה ששופט יחליט על אשם תורם במקרה הזה.

ראית את התאונה שלי (פירסמתי פה בפורום בשירשור אחר)? אני לא כותב פה מתוך ידע אישי כי אין לי כזה.

קודם כל חברת הביטוח שלה תבקש תביעה צד ג' אפילו למטרת שיטת מצליח. אח"כ כניסה לתביעה זה סרט בפני עצמו.

אני התייעצתי עם אנשים בעלי ניסיון בתחום והם אמרו לי שיש סיכוי טוב לאשם תורם.

במקרה אחר, היתה לי תאונה לפני כמעט 20 שנה. חברים כמוך ייעצו לי לא לוותר. השופטת החליטה חצי חצי בלי לראות אותי ממטר אחרי לא מעט חתול ועכבר עד שהגעתי ליום המשפט.

זה מאוד נחמד שאתה מייעץ לו ללכת לתביעה ללא חשש אבל אם הוא ילך, וזה לא משהו פשוט, ויקבל אשם תורם, לא יהיה לו למי לבוא בטענות.

פורסם

הצעה ידידותית

לכו שבו יום אחד בבית המשפט לתביעות קטנות

לכו שבו יום אחד בבית משפט השלום כאשר חברות הביטוח שילמו למבוטח וכעת הם תובעות בתביעת שיבוב את הצד השני

תחזרו עם תובנות.

מעטים המקרים בהם התובע יזכה בכל תביעתו, לרוב יימצא אשם תורם לפעמים זה 10% לפעמים יותר.

חלק מהפסיקות הם כל צד יישא בנזקיו.

צדק זה כוכב צריך לזכור, בבית המשפט עושים משפט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, עם כל הכבוד (ויש הרבה!), אם גם במקרה כזה שבו נראה - על פניו, לפי הנתונים שהוצגו לנו - כי פות״ש לא אשם, אתה עדיין טוען שאין טעם לנסות לתבוע, אז אפשר למעשה לסגור את הפורום.

אגב, גם ההנחה שלך שהניסיון של כולנו בבימ״ש הוא אפסי, לא בהכרח נכונה. לא מתיימר כמובן אפילו לעשירית מהניסיון שלך, אבל בכ״ז יצא לחלקנו לבקר שם אי-אלו פעמים.

פורסם

ישה , אני לא מבין אז מה אתה מציע לעשות ?

כרגע אני מחכה לדו"ח של הבוחן תנועה שיגיע רק ביום ראשון , מבעוד מועד שכרתי לעצמי עורך דין שייצג אותי כי מהפעם שדיברתי איתה לאחר התאונה נדמה כאילו היא עומדת להילחם מכיוון שלא רק נזק כספי עומד להתרחש כאן אלא גם העמדה לדין בגין אי מתן זכות קדימה ונהיגה ברשלנות כלומר אין לה שום אינטרס להודות באשמה ולתת לביטוח לשלם , היא עומדת להילחם ולפי איך שזה נראה גם נגיע למשפט , עכשיו לפי מה שאתה אומר הסיכויים שאני לא אצטרך לשלם בכלל הם אפסיים ? כלומר נהג לא משנה באילו נסיבות כמעט תמיד יש לו אשמה בתאונה ? זה טיפשי מכיוון שאתם מדברים על עשר אחוזים אבל עשר אחוזים מהנזק שנגרם לשני הרכבים זה כמה עשרות אלפי שקלים.

פורסם
אני נכנסתי ברכב השני במהירות גבוהה מ 25 בוודאות. אני בטוח שזה היה גם יותר מ 40. לא יודע במה זה תלוי אבל אצלי לא נפתחו כריות אויר.

הערך אינו קשיח ותלוי במאפייני מנגנון כרית האויר ותנאי התאונה. ציינתי את המספר, שהוא מינימום, כדי להראות שפתיחת כריות האויר אינה מעידה בהכרח על מהירות גבוהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היה לי מקרה מאוד דומה לו השופט פסק לטובתי מינוס 10% אשם תורם בגלל חובת הזהירות הכללית בכניסה לצומת

הצעה ידידותית

לכו שבו יום אחד בבית המשפט לתביעות קטנות

לכו שבו יום אחד בבית משפט השלום כאשר חברות הביטוח שילמו למבוטח וכעת הם תובעות בתביעת שיבוב את הצד השני

תחזרו עם תובנות.

מעטים המקרים בהם התובע יזכה בכל תביעתו, לרוב יימצא אשם תורם לפעמים זה 10% לפעמים יותר.

חלק מהפסיקות הם כל צד יישא בנזקיו.

צדק זה כוכב צריך לזכור, בבית המשפט עושים משפט.

נתחיל במואדם

כאשר חברות הביטוח "נלחמות" ביניהן הם ב 95% יסיימו בפשרה, כך שתי החברות יכולות לשמור את השתתפות עצמית של המבוטח בכיסם, ולעלות גם את תשלום הפרמיה העתידית.

כאשר הניצים הם בעלי הרכב ברוב המקרים יימצא אשם תורם. זה הנסיון מראה.

בשום מקום לא כתבתי לא לתבוע להיפך.

ב95% מהמקרים אני מציע :דוח שמאי, תיקון במוסך שלך, מכתב דרישה לשלם את הנזק.

משלמים יופי, לא משלמים תתבע.

לכן לא יודע מהיכן נולדה הקביעה שאני ממליץ לא לתבוע.

כל שהוספתי הוא שזכיה ב 100% מהתביעה הוא מחזה יחסית נדיר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
היי , לגבי להציג את הרכב לשמאי זה לא רלוונטי מכיוון שהרכב היום נודע לנו כי הוא הושבת וכי הוא יורד מהכביש, הרכב ליסינג ולכן צריך לשלם את שווי הרכב לחברת הליסינג. .

סליחה על השאלה

אם הרכב הוא לא שלך למה אתה צריך לשלם את שוויו לחברת הליסינג?

בעיה שלה מול הנהגת הפוגעת ומול חברת הביטוח שלה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שני הסנט שלי כאחד שעבר משהו דומה [וגם עובר באופן יום יומי במיקום התאונה]

במיקום התאונה יש אינסוף שדה ראייה [שוב, עובר שם כל יום], בהתחשב בזה ובעובדה שפגעת בנהגת בדלת האחורית אני משער שבמידה ותגיע למשפט תקבל לכל הפחות 30% אשם תורם [אם השופט נחמד].

למה שיהיה לך אשם תורם אתה שואל? תטען הנפגעת שבמידה והיית נוהג במהירות המותרת תוך התחשבות בתנאי הדרך היית מצליח לבלום בזמן. ברור שהיא אשמה - אבל כנראה שהשופט יסכים איתה שאתה לא צדיק.

אם תספר לנו בדיוק איזה רכב יש לך, יהיה אפשר להסיק מסקנות טובות יותר לגבי יכולת הבלימה וכד'

כאשר לי קרה מקרה דומה [עד זהה], חברת הביטוח של האשמה [שלא נתנה זכות קדימה] דרשה 30% אשם תורם. לאחר דין ודברים התפשרנו על כ 15% אשר תורם.

פורסם

בשום מקום לא כתבתי לא לתבוע להיפך.

ב95% מהמקרים אני מציע :דוח שמאי, תיקון במוסך שלך, מכתב דרישה לשלם את הנזק.

משלמים יופי, לא משלמים תתבע.

לכן לא יודע מהיכן נולדה הקביעה שאני ממליץ לא לתבוע.

כל שהוספתי הוא שזכיה ב 100% מהתביעה הוא מחזה יחסית נדיר.

זה בסדר... גם על הודעה שלי נכתב שע"פ מקרה שעברתי לא כדאי לאף אחד לתבוע אף פעם למרות שלא טענתי דבר כזה. עובדה שהלכתי בעצמי לתביעה.

שפותח השירשור יחליט מה שהוא רוצה אבל רק שידע מראש את ההשלכות.

לי היו רק שני מקרים. אתה בטח היית נוכח בהרבה יותר.

• תוכן חדש...