Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בחנות מוכרת אוטם צבע Menzerna Power Lock בבקבוק של 250 מ"ל. בבית פתחתי את הפקק, וראיתי שמפלס הנוזל מגיע בערך לשלושת-רבעי הגובה, וגם לא היתה סגירה מתחת לפקק ע"י foil כפי שציפיתי. האם כך מגיע המוצר הזה או שאולי מכרו לי מוצר פתוח?

תודה למי שיכול לעזור עם תשובה.

פורסם

לא תקין, זה אמור להיות כמעט מלא. (מעט פחות מגובה הפקק)

נסה לדבר עם החנות אולי נפלה טעות. (יכול לקרות, המעלה זה לקחת אחריות)

פורסם
קניתי בחנות מוכרת אוטם צבע Menzerna Power Lock בבקבוק של 250 מ"ל. בבית פתחתי את הפקק, וראיתי שמפלס הנוזל מגיע בערך לשלושת-רבעי הגובה, וגם לא היתה סגירה מתחת לפקק ע"י foil כפי שציפיתי. האם כך מגיע המוצר הזה או שאולי מכרו לי מוצר פתוח?

תודה למי שיכול לעזור עם תשובה.

הי 240, קודם כל הרשה לי להרגיע אותך שקנית מוצר סגור, בוודאות מלאה. האמת, אני מוכרך להודות שגם אני חשבתי כך בהתחלה, אולם כשהחלפתי ללקוח את המוצר, לייתר בטחון פתחנו את הפקק לראות שהפעם לא "חסר" ולהפתעתנו ראינו שגם בו "חסר" אז הבנתי שמנזרנה אורזים את ה 250 וה 1000 מ"ג באריזה גדולה יותר כמקדם ביטחון כנגד התאדות הסולוונטים שבחומר. שקילה קצרה במשקל אלקטרוני אימתה את המסקנה, משקל המוצר עם האריזה כ 265 גרם, אם אני זוכר נכון - מחר אשקול שוב! בקשר לסגירה מתחת לפקק, אכן ל PL שמגיע מהמחסן בארה"ב יש סגירה כזו ודווקא לאריזה של ה 250 שמגיע מגרמניה, אין! מוזר! מחר אשאל את מנזרנה מה הסיבה. אפילו אני לא שמתי לב! תודה על ההערה.

פורסם

תודה לשני המגיבים, שאמנם נתנו תשובות סותרות, אבל בכ"ז עזרו.

Car-Lab: שקלתי את הבקבוק שקניתי, והוא שוקל 296 גרם. באמזון-בריטניה ראיתי שכתוב שהמוצר הזה שוקל 281 גרם. ייתכן ומבחינת כמות החומר קיבלתי כמות מלאה, אבל עדיין קצת מטריד שאין שם סגירה מתחת לפקק. הרי הסולוונטים יכולים להתאדות לאורך זמן אם הסגירה היחידה היא פקק הפלסטיק המוברג.

אני עדיין מתלבט אם לחזור לחנות ולבקש בירור או החלפה, או פשוט להשתמש הפעם במה שקניתי.

• תוכן חדש...