Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני כמה חודשים רכשתי את הרכב בעל תיבת הילוכים אוט'.

לאחר שעשיתי ישור קו וטיפול 120K במורשה צ'מפיון שכולל פילטר שמן - שמן, מסנן אוויר, מסנן אבק בלי פח(מה זה?), מצתים, נוזל בלמים כולל עבודה 1500 שקלים, במהלך הטיפול עדכנו אותי שיש בעיה עם החוטי הצתה, שבעקבות כך בכלל הגעתי למוסך כי האוטו במהלך נסיעה בכביש מהיר נדלקות כמה מנורות והרכב מגמגם ולא מגיב כשלוחצים גז, מעין סוג של נכבה אבל עדיין יש שליטה עם ההגה וכו'.

אז במורשה כשעשיתי את הטיפול אמרו לי שזה סליל חוטי הצתה וסט חוטי הצתה, חלקים תחליפיים כולל עבודה סביב ה1800 שקלים. וויתרתי, אמרתי שאעשה את זה במוסך רגיל כי זה היה נראה מחיר הזוי, מעבר לטיפול הגדול שעשיתי שגם הוא מתומחר יקר מדיי אבל ניחא.

היום הלכתי למורשה בעיר שאני מתגורר, והוא נתן לי הצעת מחיר גם לסט חוטי הצתה וסליל חוטי הצתה תחליפיים גם לגרמני וגם לספרדי, במורשה אמרו לי שהגרמני מאוד איכותי ולא נופל מהמקורי, הנה המחירים של המורשה שהוא לא צ'מפיון שביקרתי בו היום.

אפשרות ראשונה:

סליל הצתה ספרדי - 350 ש''ח.

סט חוטים חליפי ספרדי 200 ש''ח

אפשרות שנייה:

סליל הצתה גרמני - וולאהו 500 ש''ח.

סט חוטי הצתה חליפי גרמני - 380 ש''ח.

לכל זה מתווסף שעת עבודה אחת בסך 213 שקלים.

ואם לצורך העניין הבעיה לא נפתרה, כשזה לא מורשה צ'מפיון אלה רק מוסך מורשה רגיל, האם יש אמא ואבא והם יקחו אחריות על האבחון התקול שהם עשו?

**אגב, בהיסטוריית הטיפולים של הרכב, הוחלפו חוטי הצתה לפני בערך כ10 חודשים בעלות של 400 שקלים לא כולל עבודה.

תודה,

יעקב.

פורסם

לא הבנתי המינוחים

סליל הצתה ספרדי

סליל הצתה חליפי ספרדי

מה ההבדל ביניהם? בדרך כלל יש מקורי ותחליפי.

לגבי האחריות של המוסך זאת שאלה שאתה צריך להפנות אליהם ולא לפורום.

פורסם

לא סביר שהוחלפו חוטי הצתה בעלות 400 שקלים. משהו פה לא מסתדר לי. הסט לבד עולה כ-600 שקלים לא כולל מע"מ ועבודה.

פורסם

אהלן,

לדעתי הצנועה והמנוסה תרכוש חוטי הצתה רק מקוריים לרכב!!!

נסה לחפש באי.ביי..

סתם לבדיקה ..שים רכב בניוטרל .. תן גז לאט.. אם הרכב מגמם אז כנראה הבעיה בחוטי הצתה.. החלף את כולם!!!

בהצלחה

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

פורסם

קצת סדר, סליחה על הבלאגן.

תיקון על 2 האופציות שהציעו לי במוסך, כמובן שאפשר לקחת סליל הצתה ספרדי חליפי וסט חוטי הצתה גרמני חליפי.

לפי מה שרשום לי בקבלה של ההצעת מחיר:

סליל הצתה ספרדי - 350

סליל הצתה גרמני וולאהו - 500

סט חוטים חליפי ספרדי - 200

סט חוטי הצתה חליפי גרמני - 380

מחירים לא כוללים מע''מ ובנוסף לזה יש לקחת בחשבון שעת עבודה של מורשה.

מקורי יצא לי ממש יקר, אין לי את היכולת הכספית בתור סטודנט כרגע לעשות את זה לאחר טיפול של 1600 שקלים.

איך הקומבינציה של סליל הצתה גרמני וסט חוטים ספרדי ?

דיברתי גם עם אבי חלקי חילוף הציע לי סט חוטי הצתה של חברת ברמי (גרמני) בעלות של 370 ש''ח כולל מעמ, וסליל הצתה גם כן של ברמי 390, סך הכל 760. נוטה ללכת לכיוון הזה,

דעתכם?

• תוכן חדש...