Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בשעה טובה רכשתי רכב שהיה בליסינג פרטי משלמה סיקסט, העניין הוא שתוקף רישיון הרכב הוא עד ה10.6 כלומר אני צריך להעביר אותו טסט ממש בקרוב,לא משנה כמה רבתי איתם הם לא היו מוכנים להעביר אותו בעצמם כי לטענתם יש עוד זמן עד הטסט, (הרכישה הייתה לפני כשבוע).

העניין הוא שבגלל שהרכב הוא מליסינג פרטי, אז הוא משועבד לבנק עד החלפת הבעלויות ( דבר שלוקח לטענתם עד שבועיים-שלוש).

האם העובדה הנ"ל והזמן המעט שנותר עד לטסט יכול לעשות לי בלאגן?

סורי על הבורות, אבל איך אני ניגש לביצוע הטסט ברגע שהחלפת הבעלות מתבצעת? האם אקבל רישיון עם תוקף של שנה ואצטרך פשוט להעביר איתו את הרכב טסט או שהרישיון הנוכחי יעבור על שמי ואצטרך לחדש אותו בזמן הקצר שנותר עד פג תוקף הרישיון?

תודה

פורסם

ניגש לעמדת רישיומט באחד מסניפי סופר פארם, משלם עבור רשיון רכב חדש (מדובר בתשלום אגרת הרישוי השנתית) שיונפק לך בעמדה ואיתו ניגש לעשות את הטסט.

העברת בעלות בין הסוכנות אליך אכן לוקחת משהו כמו שבועיים-שלושה. אתה יכול לבדוק אם ההעברה בוצעה באמצעות נסיון הנפקת חידוש/כפל רשיון הרכב באתר של משרד התחבורה ע"י הצלבה של פרטי תעודת הזהות שלך עם מס' הרישוי של הרכב. אם אתה רואה שמוצג בפניך הסכום לתשלום, זה אומר שהרכב כבר רשום על שימך. אם לא, הבנת כבר לבד אני מאמין.

פורסם

מה שאני מציע - ברגע שהרכב עובר עליך במחשב משרד התחבורה (העברת בעלות), תיגש לרשיומט באחת מסניפי סופר פארם , תשלם עם כרטיס אשראי של בעל הרכב ותקבל טופס משולם של אגרת רישוי, כבר על שמך. עם זה תיגש למבחן הרישוי.

רשימת סניפי סופר פארם עם עמדת רשיומט.

https://easy.co.il/list/Rshiumt-Self-Service-Stations?gclid=Cj0KCQjwz7rXBRD9ARIsABfBl83wZvcLUJ-5sYCjTrIkuYFDNHzh1Pu4z1FqxsJczBAZLbnfuwVIjbwaAl4TEALw_wcB

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכם!. סתם בשביל הידע הכללי, קראתי שאם תוקף הרישיון לפני העברת הבעלות הוא יותר מחודשיים, אז אפשר להוציא כפל רישיון ברשיומט על שם הבעלים החדש במקום חידוש רישיון זה נכון?.

פורסם

כן.חודשיים עד חודשיים וחצי לפני החידוש רישיומט מתחיל להוציא רישיון של השנה הבאה ולא כפל. הרישיון יוצא על שם מי שבעל הרכב באותו רגע.

אם יש יותר מחודשיים וחצי עד החידוש הבא, רישיומט מוציא כפל רישיון על שם מי שבעל הרכב באותו רגע.

היום ניתן לקבל כפל רישיון על השם החדש גם בדואר כשמעבירים בעלות.

• תוכן חדש...