Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטויות במיץ גזר, במטותא.

 

אנשים קקות שמנכסים לעצמם חניות (ושטחים אחרים) תוכל למצוא גם בשכונות וילות ובמושבים בלי שום מצוקת חניה או מצוקה אחרת.

 

מאידך גיסא, גרתי באזורים עם מצוקת חניה, ומעולם לא נתקלתי במקרה של ניכוס חניה ציבורית.

 

בקיצור, כפי שנאמר, הבבון הוא בבון כי הוא... בבון.

חזיר דיזל

  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גר באזור שניתן לראות לאורך השנתיים האחרונות שמצוקת החניה בו עלתה פלאים ולפעמים אנשים מחנים את הרכב שלהם באמצע המעבר בחניון.

אני לא לוקח חניות של אף אחד. ההפך. אני עושה חיפוש נינוח ונוסע שוב ושוב סביב אותו בלוק של בניינים וחניות (כל מה שקרוב אליי לבית במרחק של עד 2-3 דקות הליכה).

בסוף החיפוש על פני טווח מצומצם תמיד מניב תוצאות

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מצטער, שוב, אני לא אגיע למצב של ויכוחים או "אני צודק" לגבי חניות, כיוצא בזאת תליית שלטים וכדומה. אנחנו בישראל ולא חסר חמומי מוח, או כאלו בסתר, שיזיקו לרכבך בחניה כי בא להם.

אם האיזור מגורים באמת עמוס מדי הייתי פונה לועד ודורש למצוא פיתרון, במקרים אחרים... עדיף להיות חכם.


×
×
  • תוכן חדש...