Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים

oravivi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנצ'רמאכער חבר של ההורים שלי עשה להם רביעיית ג'אנק סיני ב 600 שקל.

לך תסביר להם שזה פחות ממחיר של זוג צמיגים סביר. לא תצליח.

תהיו בטוחים שברגע שיש ואוצ'ר המוכר מסתכל על הרווח פה מול הרווח שם ומזה גוזר את מחיר השדרוג.

בשוק חופשי הוא לא יכול להיתלות במחירונים מונפצים, אבל כשמגיע הלקוח השבוי, או הו, שם צריך להרוויח, וכמה שיותר. והאמת? קשה לי להאשים אותו.

פורסם (נערך)

הייתי בסאגה די ארוכה עם החלפת צמיגים ברכב שלי. מדובר ברכב ישן בלי מערכות בטיחות ולכן קראתי טיפה על הדרוג שמגיע עם הצמיגים, EU Label.

מה שהדהים אותי שכל עליה בסולם של נתון האחיזה על רטוב מתבטא בעוד 3 מטר מרחק בלימה.

3 מטר זה ממש לא מעט, ואם עולים בשתי רמות מדובר כבר ב6 מטר, 3 רמות 9 מטר... בקיצור מאוד משמעותי.

לצורך העניין 3 מטר יכולים בקלות להיות ההבדל בין תאונה לכמעט תאונה וכל חסכון שהשארתם בכיס התפוגג בהנחה שיצאתם רק עם נזק בכיס...

לא נכנסתי גם להבדלים ברמות של צריכת הדלק, אבל גם שם בהנחה שהצמיג שקניתם יחזיק את ה60K ק"מ על הרכב אז גם פה יש חסכון שכנראה יכסה את ההפרש בין צמיג טוב לזבל.

לינק לקריאה יש עוד לא מעט אחרים באינטרנט. השורה התחתונה בעיני היא שאין שום טעם לחסוך ולקנות צמיג סיני/צמיג עם דירוג לא טוב.

כמובן שהדרוג הזה הוא לא חזות הכל, אבל כבר בקריאה שלו אפשר לקבל מושג על הצמיג המיועד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
פנצ'רמאכער חבר של ההורים שלי עשה להם רביעיית ג'אנק סיני ב 600 שקל.

לך תסביר להם שזה פחות ממחיר של זוג צמיגים סביר. לא תצליח.

תהיו בטוחים שברגע שיש ואוצ'ר המוכר מסתכל על הרווח פה מול הרווח שם ומזה גוזר את מחיר השדרוג.

בשוק חופשי הוא לא יכול להיתלות במחירונים מונפצים, אבל כשמגיע הלקוח השבוי, או הו, שם צריך להרוויח, וכמה שיותר. והאמת? קשה לי להאשים אותו.

שרכשתי רכב מלובינסקי טרייד במסגרת היישור קו הם החליפו 4 צמיגים. הנציג היה הוגן והסביר לי שהם נותנים צמיג סיני פשוט.

ביקשתי מהם לשדרג - הם אמרו לי כשכאשר הרכב יהיה אצל הפאנצרמעכר הוא יתקשר אליי ושאני אעבוד ישירות מולו.

אני כבר התכוננתי להשחלה.

הוא התקשר ועלות השדרוג הייתה קרובה מאוד להפרשי המחירים בשוק.

אז אפשר גם אחרת.

פורסם

אני קבלתי שובר לזוג צמיגים מקרסו טריידאין ולפי ערך הזיכוי הבנתי שבזבל הזה אפילו בסין לא נוסעים.

החלפתי לרביעיית פאלקן טרייה ולזכות "צמיגי מטלון" בפ"ת יאמר שהם לא ניצלו את העובדה שהייתי שבוי אצלם אלא לקחו מחיר הוגן

פורסם

שני דברים:

-ייתכן וההפרש הוא לא מחירון בפנצ'ריה של כל צמיג, אלא הוזלה שהחברת ליסינג קיבלה על כל צמיג לעומת המחיר של ההנקוק.

-כיוון שלדנלופ יש דגמים טובים ופחות טובים, הייתי ממליץ לך ללכת על ההנקוק, ה-K425 (או כמו שכולם מכירים אותו כהנקוק קינרג'י) הוא גם דגם הצמיג המקורי שמגיע על הקיה ריו שאתה נוהג בה - לכן זה סוג של ללכת על בטוח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נתקלתי כבר במישהו שקורא לעצמו צמיגאי והתעקש למכור לי סיניים. כאשר הבהרתי שאני רוצה צמיגים (ולא זבל) הוא פלט שם של אחד היצרנים המוכרים, אבל כאשר שאלתי על הדגם קיבלתי שובה ש"אתה חושב שאתה יודע משהו".

למותר לציין, פניתי לצמיגאי אחר - שהוא נציג של קונטננטל - וקניתי אצלו רביעיה בהחיר הוגן מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...