Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לעשות את זה עוד יותר מעניין ולהשתמש בקטע שטח במסלול, סטייל מסלול הface off של גרנד טור.

זאת הייתה אחת התוכניות שלי אז. סוג של ג'ימקאנת עפר. הקסארה המסכנה לא זכתה להגיע לרגע ומתה בטרם עת.

8)

אם מישהו ירים את הכפפה - אני בפנים! אגב, יש מספיק שטחי עפר פתוחים. לא צריך דווקא את פצאל

פורסם (נערך)

יאללה, מה זו הבניית מתח הזו? מה אנחנו בשיחה עם הוט?

[emoji56]

אגב, הסוויפט ידנית או אוט'?

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אתגר דומה שאני ניסיתי אתמול: אופל אדם, 87 כ"ס, גיר רובוטי וצמיגים קדמיים שחוקים למחצה..

התוצאה:

Screenshot_20180204-142338.jpgIMG_20180203_165122.jpg

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כפי שמסתבר מהחתימה שלי אני כמובן וכמובן בעניין. מת על נהיגה ספורטיבית ברכב חלש, כל עוד המכלולים מתןחזקים היטב והרכב מגיב ואתה סומך עליו שלא ישבר באמצע. ממש מרגישים את הפיזיקה

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מזכיר לי קצת את הסרטון הזה:

הבחור נוהג על

228i סטנדרטית מהשכרה, אבל בזכות ההכרות הנהדרת שלו עם המסלול הוא מצליח להשאיר פורשה מאחור.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

ה-228I הזאת ממש לא רגילה - היא של חברת השכרה ברינג ומשופרת לנהיגה על מסלול...נהגתי בה בעצמי, בידיים הנכונות זה כלי מאוד מהיר שמשאיר הרבה רכבים חזקים מאחור.

לכל הסקרנים שמחכים לתוצאות האתגר שלנו - כדאי לכם להיכנס לפוסט החדש שמפרט הכל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...