Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד, אלה העשוים זכוכית הם הכי טובים, מצד שני, אם מסתכלים עליהם עקום - הם מייד מתנפצים.

משבר.

דילמה.

בעיה.

אני מכיר תרמוס, SIGG, Laken וזהו, פחות או יותר (הכוונה לידועים ולאיכותיים שבהם). היה לי אחד סיני שרכשתי בשוויץ, של Migros והוא עשה ת'עבודה, עד שנמעך "קמעה" ויצא לגמלאות מוקדמות. יש לי גם SIGG ששרות הלקוחות שלהם פשוט מבייש את ארץ המוצא שלהם.

וזהו.

אז מה אתם ממליצים? אני מחפש אחד של לפחות 0,7 ליטר אם לא 1,0. שיחזיק מעמד כ- 10 שעות ואין לי כמובן בעיה לרכוש מאתרים בחו"ל (או איביי). אני אפילו שוקל לחזור חזרה לאלה מזכוכית.

1. מה אתם ממליצים?
  2. לא הצלחתי למצוא טבלת השוואה של מבחן בין המותגים השונים. פעם מצאתי אחת והיא עזרה לי לבחור. כיום לא מצאתי אחת עדכנית (נידמה לי של איזו חברת צרכנות אמריקאית).
  3. Money is not an object, במוצר כזה, אבל בכל זאת...

תודה לכם, אתם אנשים טובים, חג שמח.

פורסם

חד משמעית קונטיגו. חזקים וחמים. אני מכין כל בוקר 3 כאלה של 500-600 ס''מ"ק, שלי מחזיק חום סביר פלוס עד החזרה מהעבודה.

לחפש מבצעים באמאזון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי הכל של קונטיגו, בקבוקים, שייקרים, תיק אוכל וקופסאות.

אי אפשר ליפול איתם, הכל נכנס למדיח ושורד לאחר כל טיול.

לא עומד בפיתוי ומזמין גם את התרמוס הזה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי טרמוס מתכת של clean kantin (או איך שלא כותבים את זה). משתמש בו כבר שנה וחצי לקר וחם. מחזיק מעמד כמו חדש, שומר מים קרים ל24 שעות ומים רותחים (ברמה שאי אפשר לשתות) ל12 שעות.. ממליץ בחום. לא בטוח שהוא זול במיוחד, אני קיבלתי אותו מתנה

יום טוב גם לך

פורסם

יש לי טרמוס מקורי, אצלי כבר שנה, מחזיק חום יותר מ-12 שעות. לצערי המוצר לא נמכר יותר באמאזון (שם רכשתי) אבל בטח אפשר להשיג במקומות אחרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

https://www.ebay.com/itm/AVEX-FreeFlow-Autoseal-Water-Bottle-Unfinished-Stainless-1200ml-40-oz-New-/282665279256?_trksid=p2349526.m4383.l4275.c1

חברת בת / אם של קונטיגו. זה ספציפית ממש גדול יש להם גם בגדלים קטנים יותר.

המון שעות שמירה של קור (נבדק על ידי אחי בטיולים שהוא עושה) מוצהר 34 שעות.

ו 12 שעות חום.

בזמנו הוזמן ממישהו באיביי ששלח ארצה.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

שאלת תם: הקונטיגו הנ"ל מצליח לא להיפתח גם כשסתם זורקים אותו בתיק בזווית רנדומלית? נתקלתי ביותר מדי כוסות תרמיות שביניהן לבין אטימות אין קשר. אני יודע שהתרמוס הקלאסי עומד במשימה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הקונטיגו אטום, אבל חשוב לנצור אותו.

אני גם שם אותו בשקית ניילון, זכר לתרמוסים הסיניים הדולפים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Stanley. יש באמאזון עם משלוח לארץ. תרמוסים וכוסות של מטיילים רציניים. קשוחים ואיכותיים.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

מגאן 265

פורסם (נערך)

אני קצת נדחף, אבל איך לא הוזכר ה ZOJIRUSHI עד כה?

או ה Thermos Sipp, המקורי של חברת תרמוס.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם
שאלת תם: הקונטיגו הנ"ל מצליח לא להיפתח גם כשסתם זורקים אותו בתיק בזווית רנדומלית? נתקלתי ביותר מדי כוסות תרמיות שביניהן לבין אטימות אין קשר. אני יודע שהתרמוס הקלאסי עומד במשימה.

קרה לי כמה פעמים שנפתח, לא הרבה אבל היו מקרים כאלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קונטיגו שנפתח באופן לא מכוון? אין מצב. הלחצן כל כך קשיח והאחיזה בו מצריכה כיוון, לא משהו שקורה "מעצמו". אני משתמש בכוס מהדור הקודם ,לבן שלי יש מהדור החדש ונראה לי שהוא אפילו יותר קשה לפתיחה לא מכוונת.

• תוכן חדש...