Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את זה שיש לו ספר טיפולים מסודר, את זה שאין לו תאונות.

שניהם גבוליים מאוד. אחד גבולי בגלל הק"מ הגבוה, אחד גבולי כי הוא פשוט ישן.

פורסם

פרטי!!!

הרכב חברה, קח בחשבון שאם עבר טיפולים הם היו הכי נחותים שאפשר.

לא הייתי מתקרב אליו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הרכב חברה, קח בחשבון שאם עבר טיפולים הם היו הכי נחותים שאפשר.

לא הייתי מתקרב אליו.

זה קביעה מעניינת, למשל איפה שאני עובד יש כמה "רכבי חברה" שמטופלים כמו שצריך במוסכים מורשים, צמודים לנהג יחיד ומחזיקים את המכוניות 7-10 שנים.

"רכב חברה" בשונה מרכב ליסינג יכול להיות בבעלות חברה קטנה עם כמה עובדים, איפה שאין קצין רכב, כל נהג לוקח את רכב למוסך ודואג לו, רק את החשבונית החברה משלמת.

כל מקרה לגופו.

פעם קניתי ממקום עבודה שלי "רכב חברה" כזה, הוא היה במצב מצויין עם הסטוריית טיפולים במוסך מורשה ושמור מאוד, עם ק"מ ממוצע של רכב פרטי. היה 7 שנים על הכביש. נשאר אצלי עוד 7 שנים.

פורסם

גם רכבי חברת החשמל מטופלים היטב.

אבל המקרה שלך ושל ח"ח הם טיפה בים של שרלטנות וחסכנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה נכון, רק שאי אפשר להתייחס לשאלה של פותח השירשור עם כמות הפרטים שהוא סיפק.

צריך לבדוק קצת יותר לעומק.

פורסם (נערך)

תודה לעונים.

עד שהספקתי לענות, רכב החברה נמכר.

בכל מקרה המוכר מהחברה אמר לי שהם משחררים קיה ריו בקרוב ולקחתי ממנו את הטלפון.

מדוברת על רשות המתנסים או משהו כזה.

כמובן שאבדוק איפה טופל והאם ישנה היסטוריית טיפולים.

פשוט המחיר ממש ברצפה ובתמימותי הנחתי שחברות מטפלות במוסכי יבואן.

בכל מקרה כשישחררו את הריו, אבקש לבדוק היכן טיפלו ברכב, וכמה נהגים נהגו בו.

אבל אם מסתכלים על סך הכל, בהנחה שהוא טופל במוסך ויש היסטוריית טיפולים נאותה.

ככלל, האם העובדה שיחסית לשנתון שלו הוא עבר קילומטר גבוה, פוגעת באיכותו, יחסית לדגם ישן יותר נניח שעבר קילומטר ממוצע לגילו ?

עריכה אחרונה על ידי Tamir Farkash
פורסם

ככלל רכבי ליסינג מטופלים בצורה קמצנית,תקלות קטנות מטופלות בחיפוף(אם בכלל)

הם עוברים התעללות, ונהיגה אגרסיבית, ויכולים להחליף גם 100 נהגים ולהיות רשומים על נהג אחד.

המצב היחיד שהייתי קונה רכב כזה, זה רק אם ממקור ראשון הייתי יודע מה עבר עליו, והוא היה עומד בקריטריונים שלי(שזה בערך חצי אחוז מכלל רכבי הליסינג)

לשיקולך.

פורסם

עוד פעם אני אומר, רכב חברה (רכב בבעלות חברה כלשהי) זה לא רכב ליסינג.

מחר אני ואתה פותחים חברה, קונים שני מכוניות ורשומים על שם החברה. מכוניות שלנו שנקנו מכספנו ומשמשות אותנו למטרות פרטיות ולפרנסה, למה שלא נטפל בהן כמו שצריך?

כל מקרה לגופו, רכב חברה יכול להיות שמור בדיוק כמו פרטי ולהימכר ב 20% פחות. זה לא מצב הכי נפוץ אבל קיים.

פורסם

ולשאלתי, האם קילומטראז גובה יחסית לשנים הוא ממש גרוע ועדיף רכב ישן יותר עם קילומטראז סביר לשנים ?

דוגמא קיצונית:

רכב בן 3 שעבר 90 ק"מ לעומת רכב בן 6 שעבר 90 ק"מ ?

כמובן שיש את מצב הרכב וכו' אבל אני מדבר על שני הנתונים האלו בלבד.

יש המון רכבי ליסינג/חברה עם קילומטראז'ים גבוהים יחסית לשנתון אבל סבירים או ממוצעים בהשוואה לשנתונים נמוכים יותר. והמחיר הוא בערך אותו מחיר.

מהי המלצתכם לקונה?

תודה.

• תוכן חדש...