Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסקוטר מתפלא איזו סוג דילמה מוסרית רואה הנשיא בדאגה למורכבת?

האם גופייה ומיני זה לא לבוש מתאים לרכיבה?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
הסקוטר מתפלא איזו סוג דילמה מוסרית רואה הנשיא בדאגה למורכבת?

האם גופייה ומיני זה לא לבוש מתאים לרכיבה?

רכיבה כן...לא על אופנוע..:lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מה הבעייה של אנשים עם מגיני הברכיים ?!

אמת, לא לכולם הם מתאימים כשהם מחוברים למכנס (והמכנס הוא לא רק מגניב יפה ויקר, הוא זה שיציל אותך מכוויות דרגה ג', ולא, אני לא מבלבל את המוח לצערי).

למי שהם לא מתאימים עם המכנס - שיקנה אותם בנפרד. אכן נראה לא משהו אבל הרבה יותר יפה מלשבור את מפרק עצמות הפאמר-טיבייה-פיבולה.

שאלה לחברי הפורום - לשמחתי לא בדקתי את יעילותם של מגיני הברכיים עבור רוכבי הקטנועים. האם גם בקטנוע הם יעילים כמו באופנוע?? ואל תכתבו לי בבקשה את דעתכם אלא רק אם אתם בדקתם בעצמכם או מכירים כאלו שעשו זאת.

תודה, אוהב אתכם, רק בריאות.

:-D
פורסם

אמת, לא לכולם הם מתאימים כשהם מחוברים למכנס (והמכנס הוא לא רק מגניב יפה ויקר, הוא זה שיציל אותך מכוויות דרגה ג', ולא, אני לא מבלבל את המוח לצערי).

למי שהם לא מתאימים עם המכנס - שיקנה אותם בנפרד. אכן נראה לא משהו אבל הרבה יותר יפה מלשבור את מפרק עצמות הפאמר-טיבייה-פיבולה.

שאלה לחברי הפורום - לשמחתי לא בדקתי את יעילותם של מגיני הברכיים עבור רוכבי הקטנועים. האם גם בקטנוע הם יעילים כמו באופנוע?? ואל תכתבו לי בבקשה את דעתכם אלא רק אם אתם בדקתם בעצמכם או מכירים כאלו שעשו זאת.

מי שמחפש בטיחות שיחפש לו תחביב אחר.

הסיכון טמון בעצם הבחירה על אופנוע, כל השאר זה כבר התעסקות בשוליים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
בשבילי, זה בעיקר נראה מטופש ;)

אבל באופן כללי, אומרים שהמכנס שיושב בין המגן והרגל מפריע למגן להשאר נעול במקומו בשעת תאונה,

מקל עליו לזוז וכתוצאה מכך מפחית את האפקטיביות שבו.

מניסיון בכביש, מה שאמרו לך זה שטויות.

בדיקה של המגינים "על רטוב" או "בזמן אמת" אם תרצה הוכיחה שהדבר היחידי שקרה זה שהמכנס נשאר נקי תחת המגן, הרגל בסדר לגמרי, רק החלק העליון של המכנס היה מלוכלך לגמרי.

בעסה.

אי אפשר לשים רק את החלק של הברכיים במכנס.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אלא אם הכביש כואב פחות כאשר אתה על קטנוע, אז כן.

הם אפקטיביים באותה המידה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...