Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ותתכונן לקבל גם כמה עמלות שקר,

עמלת אחסון , עמלת רישום במחשב, כל מיני שטויות כאלה..

אני חישבתי את המכס והמעמ שאני אצטרך לשלם בשביל משהו שקניתי ובארץ הוסיפו מלא עמלות.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

הכל עניין של מזל ,

גם אם אצטרך לשלם את המיסים , אגיע לאותו סכום שמוכרים כאן בארץ.

למזלי כבר יצא לי להרוויח 2000 ש"ח כי החבילה הראשונה עברה חלק ועוד בסכום מגוחך של 75$ כשהחבילה עלתה 1300.

פורסם

במקרה האם מדובר באתר ALLSTARMOTOSPORT ?

במידה וכן , אכן ישראלים רכשו מהם מוצרים ופתחו תביעות בפייפל ובכרטיס אשראי והם הפסידו כסף.

לכן העברה בנקאית זה משהו שלא ניתן לבטל או להכחיש והם לפחות בעניין הזה דיי מוגנים.

מדובר בחברה אמינה וגדולה ואין לך מה לחשוש לשלם להם דרך העברה בנקאית.

בכל מקרה , מה שכן המכס אוהב חלקי חילוף של רכב בגלל שהמס עליהן (48%) הוא הגבוהה ביותר שקיים.

לכן "מוצרים שהם חלקי חילוף לרכב" המכס שם עליהן תשומת לב יותר מטלפונים סלולרים שאתה מזמין מחול לארץ. (שדרך אגב המס עליהם פחת בצורה משמעותית לכן ההברחות ירדו בעשרות אחוזים)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון :

החברה הנחמדים קיבלו את הכסף בהעברה בנקאית ביום שישי 6.10.2017.

לאחר כמה ימים של חפירות מצידי והתעניינות למה אני לא מקבל את מס' המעקב הם רשמו לי :

Hello,

We do not ship via postal services, we accepted to do that for you only as service adding fake invoices etc etc ...

We will not ask an employee to leave his job to bring your parcel to postal services, then or you wait for us to ship the parcel when we can and we gonna send you the tracking number or we refund you right now your money ... sending 40 emails each day will not make postal services comes for picking your product in our warehouse ...

מיותר לציין שלא שלחתי להם 40 מיילים מידיי יום.

בנוסף אתמול שלחתי להם מייל חוזר לאחר 8 ימים של רגיעה , כמובן שלא ענו לי.

כנ"ל גם היום . התעלמות מוחלטת.

הלך הכסף.

פורסם

ענו סביר..

קח בחשבון כי במוצרים הללו / שיפורים בד"כ עובדים חברה די דומים לנו.. קצת לחוצים ומוטרפים

אומר אין להם הרבה סבלנות.. ומשגעים אותם הרבה חברה צעירים.

נראה כי עבורך הם יצרו/עושים מכירה מיוחדת. ברישומים אצלם.

לכן לוקח להם יותר זמן.

אני הייתי ממתין עוד כ 3-4 ימים ויוצר קשר באופן נחמד.. במייל.

אפשרות נוספת בטלפון - להגיע למכירות ולבדוק.

(בשפה מנומסת, אפשר לבקש מאדם הדובר אנגלית טוב)

ולשמור את העתקי ההתכתבות, ומס' ההעברות הכספיות והמשלוח.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בשעה טובה הם שלחו לי אתמול את המס' מעקב של החבילה. (שלחו רק אתמול)

לולא משלוח מייל מטעמי זה היה שוכב שם עוד מס' ימים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הוא עבר מכס בלי בעיות ?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...