Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב בתקציב עד 20000 שיהיה זול לאחזקה ויחסית אמין ושיש לו יכולת לגרור קרוואן של 1000ק"ג. וכשאני אומר ליכולות גרירה אני מתכוון בלי לקרוע את הרכב ובמיוחד את הגיר.

לאחר סקר קצר שערכתי ביד 2 ראיתי כאופציה פיג'ו 407 מודל 2008-2009,האם זאת אופציה מתאימה?

אשמח לקבל עוד המלצות.

יום טוב לכולם

פורסם
שלום חברים,

אני מחפש רכב בתקציב עד 20000 שיהיה זול לאחזקה ויחסית אמין ושיש לו יכולת לגרור קרוואן של 1000ק"ג. וכשאני אומר ליכולות גרירה אני מתכוון בלי לקרוע את הרכב ובמיוחד את הגיר.

לאחר סקר קצר שערכתי ביד 2 ראיתי כאופציה פיג'ו 407 מודל 2008-2009,האם זאת אופציה מתאימה?

אשמח לקבל עוד המלצות.

יום טוב לכולם

לעניות דעתי יכולות גרירה עדיפות יש לרכבים עם מנועי טורבו דיזל חזקים. מצד שני ב 20 א' ש"ח קרוב לוודאי שתמצא רכבים ישנים עם קילומטראז' מאוד גבוה

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

אפשר למצוא שברולט נבאדה/GMC סיירה. טנדר טורבו דיזל 6.5, יש גירסאות שאפשר לנהוג עם רישיון ג (עד 4 טון למי שיש).

ניתן למצוא אקזמפלר שמור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...