Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מימי עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

יש לכם המלצה בשבילי לגבי רכב מיני עד 25 אלף שקלים

רצוי רכב עם מנוע 1.4 או 1.6 אמין אוטומטי (לא חובה) שיהיה חסכוני. רוב הנסיעות שלי הם 12 קילומטר הלוך 12 חזור ( כביש הסרגל עפולה)

אשמח לשמוע המלצות

פורסם

אם אתה רוצה חיסכוני אז עדיף ידני.

רכבי מיני חיסכונים הם למשל פיאט פנדה,פיגו 107,סיאט מיי.

יש גם את קטגורית הסופר מיני כמו למשל פונטו, רנו קליאו דור 3 שמציעות נוחות עובה יותר עם מרווח פנים עדיף.

רכבים אוטומטים בתקציב הזה פחות טובים בסעיף החיסכון אם כי אתה לא נוסע הרבה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיריון 2008-9, סוזוקי סוויפט -בגזרת היפניות.

פונטו גרנדה- רצוי רק ידני /גולף/איביזה/פולו -שוב רק ידניות כדי להימנע מצרות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על ההצעות. לגבי הצרפתיות יש להן סטיגמה של בעייתיות להתרחק מהן אם אפשר או שלא להיכנע לסטיגמה?

פורסם

אני רכשתי לפני שנה כמעט קליאו 2012.

אם היה בעייתי לא הייתי רוכש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי קנה לך יונדאי i10 מהדור הראשון - ותהנה. רכב אמין, זול לאחזקה ואוטומטי. אומנם לא הכי חסכוני, אבל בכמות הנסיעות שאתה עושה - זה באמת לא משנה.

• תוכן חדש...