Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא כזאת:

גרר משקפיים (בו הם משתמשים לטענתם) יכול לגרור את הרכב רק מהגלגלים הקדמיים

זה לא היה אפשרי כי הם היו צמודים לקיר (הרחבה חנה עם הפנים לקיר)

הם היו צריכים באיזשהי דרך להוציא את הרכב מהחניה ואז לגרור.

מישהו מבין בזה ויודע איך הם עשו את זה? זה יסביר מה גרם לפגיעה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה המקום וכאן הרכב שלי חנה

מישהו יכול להגיד אם גרירה שלו בזווית הזאת יכולה לפגוע במקום שהראתי?

הם טוענים שזה בוצע עם גרר משקפיים20170704_132703.jpg

פורסם

שלום לכולם...ממש היום ניסו לגרור שם ג'יפ שחנה בדיוק איפה שחניתי.

כדי לסובב את הרכב לכיוון הנסיעה הגרר מכניס שיניים מתחת לרכב ומסובב אותו.

אחת השיניים כנראה גרמה לנזק, כי הוא מכניס אותן בדיוק למקום הזה

בתמונה המצורפת רואים איך הגרר עם שיניים חשופות מתקרב לרכב על מנת לסובב אותו לכיוון הכביש

גרירה1.jpg20170704_140207.jpg

פורסם

מכעיס מאוד!! הייתי אומר לאסוף חומרים כאלו ולתבוע על הנזק שגרמו.

תמתין לראות אולי תצליח להשיג סרטון ממצלמות מאחת החנויות באזור.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

להערכתי זה נזק גרירה.

מגן חום הוא מרכיב חשוב ברכב וחוששני שזה לא הדבר היחידי שנפגע בגחון הרכב.

מציע להפעיל שמאי רכב של חברת הביטוח או שמאי פרטי, שיבדוק את הרכב במוסך כלשהו, יכין אקפרטיזה וחוו"ד ולהתכונן לתבוע את העיריה.

פורסם

אחלה תשובה נתן לך המוסך שלך...(מיותר לציין שאני ציני, ביזיון שמוסך ״הבית״ שלך נתן לך תשובה כזו ולא התכופף מתחת לרכב או דאג להרים את הרכב - במיוחד ומדובר בעבודה של 5 דקות)

לענייננו, ברור שזה נגרם כתוצאה מהגרירה, אינך צריך להוכיח. אתה פשוט צריך להגיד שזה לא היה, אין לך מושג איך גררו ומה עשו בכדי לגרור. עובדתית זה לא היה לפני, וזה כרגע אחרי.

שלח להם את החשבון.

פורסם

הרכב זה פולו במקרה או דומיו?

לפני שכולם מתלהמים ,

שפותח השרשור במקום לחפש אשמים יצלם תנזק בבירור ולא יחפש ספקולציות.

ייתכן וזה נזק גרירה אבל! , במידה והרכב אכן פולו או דומיו, מנקודת המבט הנל זה נראה מגן חום(חתיכה בגודל 15 סמ) שיושב בצמוד למגן המנוע התחתון העשוי פלסטיק, הדבר נותן להתנתק ממקומו גם ללא שום גרירה כזו או אחרת בגלל חיבור לקוי, ופשוט תפקידו למנוע חימום של פלסטיק מגן המנוע התחתון (במידה וזה ואג למשל והחלק בולט ממשמתחת למנוע)

כך שלפני שנדע יותר פרטים ופותח השרשור יטרח להרים תאוטו ולבדוק ולצלם, הנזק , ייתכן ולא נזק או כמו שרון אמר , שזה סתם ״פלסטיק״ .

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אם אני מבין נכון המגן נמצא בין האגזוז לרצפת הרכב, ז''א מעל האגזוז,

אם הוא ניזוק מהגרירה כמעט בטוח שגם האגזוז עצמו קיבל מכה רצינית.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)

הרכב הוא סיאט

הלכתי לחברת גרירה שעושה לעיריה את הגרירות והם הראו לי את הגרר וטענו שהשיניים שלו לא יכולות להגיע לנקודה ההיא. אמרו לי שאין להם בעיה שנקבע יום והם יראו לי איך הגרר מבצע גרירה ממש.

ושבכל מקררה הנקודה שבה קרה הנזק נמצאת בגובה כזה שלפניה יש שיכבת פלסטיק שיותר קרובה לרצפה ולא נפגעה, כלומר (לפי מה שהם אומרים) אם הגרר היה פוגע באיזור ההוא גם הפלסטיק שיותר קרוב לקרקע היה נפגע.

בכל מקרה המנהל של החברת גרירה נכנס בעצמו מתחת לרכב והחזיר את החתיכת פלסטיק\בידוד הזאת למקומה ואמר שזאת רק שיכבה אחת מתוך כמה ושזה בלאי טבעי של הרכב.

הוא גם הציע לי ללכת למוסך שהוא מתקן ואמר שהתיקון עליו.

הוא היה נשמע משכנע אז עזבתי את זה לבינתיים כי עוד 2000 ק"מ יש לי טיפול ואז נלך למוסך שיתן חו"ד רצינית.

בינתיים יש לי תמונות וחומרים כולל וידאו, נגיע למוסך עוד שבועיים-חודש לטיפול ואם אכן יגידו שהנזק נגרם כתוצאה מגרירה נפנה לבית משפט.

לי קשה לקבל את העובדה שהחנתי את הרכב בלילה והכל היה תקין, ועל הבוקר גררו אותו ופתאום צץ נזק "מבלאי טבעי"

יש פה מישהו שלא מקבל את הטיעון שלהם?

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
אחלה תשובה נתן לך המוסך שלך...(מיותר לציין שאני ציני, ביזיון שמוסך ״הבית״ שלך נתן לך תשובה כזו ולא התכופף מתחת לרכב או דאג להרים את הרכב - במיוחד ומדובר בעבודה של 5 דקות)

לענייננו, ברור שזה נגרם כתוצאה מהגרירה, אינך צריך להוכיח. אתה פשוט צריך להגיד שזה לא היה, אין לך מושג איך גררו ומה עשו בכדי לגרור. עובדתית זה לא היה לפני, וזה כרגע אחרי.

שלח להם את החשבון.

האמת שמדובר במוסך רון שממליצים עליו כאן הרבה, הוא לא מורשה, אבל סמכתי עליו (אחרי הכל מה האינטרס שלו להגיד לי הכל בסדר לא צריך לטפל?)

לגבי הגרירה - אי אפשר לבוא לבית משפט ולהגיד לו "סמוך עליי זה לא היה, יאללה תגיד להם לשלם"

אם אני הולך לבית משפט אני דורש שישלמו לי על יום עבודה שלם (חצי אתמול וחצי היום) שהתעסקתי בשטות הזאת, וזה בפני עצמו סכום לא קטן שהנתבע יצטרך לשלם. אז אני מעדיף לעשות את זה רק כשאני בטוח שהם לא יכולים להוכיח שהם לא עשו כלום.

פורסם
אני הגעתי לרחוב בשעה 5 לפנות בוקר, כשאני יודע שמאז שאני זוכר את עצמי יש שם חנייה תקנית, כל החניות (באיזור האסור!) היו תפוסות חוץ מאחת שבמקרה הייתה פנויה.

חניתי את הרכב ותכננתי להוציא אותו ב 10 בבוקר.

מה מצפים ממני, לבוא לרחוב ולחפש שלט שאומר שאסור לי להחנות ?

מבלי להמעיט בחומרת הנזק שנגרם לך שראוי שחברת הגרירה או העיריה יפצו אותך עבורו, אני חייב לומר שלחנות ליד אתר בנייה בר"ג (שהיא אתר בנייה אחד גדול) זו ממש היתממות. באמת חשבת שעבודות בנייה מתחילות בעשר בבוקר? רשמת שאתה גר שם, אז אתה יודע שבשבע בבוקר כבר מתחילים לעבוד.

מה אומר השלט שסימנתי בתמונה?

20170704_132703.jpg

פורסם
מבלי להמעיט בחומרת הנזק שנגרם לך שראוי שחברת הגרירה או העיריה יפצו אותך עבורו, אני חייב לומר שלחנות ליד אתר בנייה בר"ג (שהיא אתר בנייה אחד גדול) זו ממש היתממות. באמת חשבת שעבודות בנייה מתחילות בעשר בבוקר? רשמת שאתה גר שם, אז אתה יודע שבשבע בבוקר כבר מתחילים לעבוד.

מה אומר השלט שסימנתי בתמונה?

[ATTACH=CONFIG]490609[/ATTACH]

אני גרתי שם כל החיים, היום אני לא גר שם, אחד הרכבים שלי חונה שם וכשאני מגיע לאיזור אני תמיד רואה רכבים חונים כי כל החיים היה מותר לחנות שם. הגעתי ב 5 בבוקר כל החניות היו תפוסות חוץ מחניה אחת. אבל הפוסט לא על זה. פגעו לי ברכב ואני ואם אני אצליח להוכיח את זה, הזמן שהתעסקתי בזה במקום בעבודה שלי יעלה שווה ערך ל 10 או 20 דוחות חניה, ואני רוצה שישלמו את זה.

פורסם

גש למוסך, הרם את הרכב, צלם ובדוק טוב אם יש עוד נזקים.

אל תבצע זאת עוד שבוע, מכים על הברזל כאשר הוא חם.

אם תגרור את הסיפור, סיכויי כי גם התיקון והכסף שלך יגררו .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...