Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השבוע עשיתי טיפול 45K באיביזה 1.2TSI שנת 2015.

הטיפול נעשה במוסך רון בתל אביב, כשהמכונאי הניע את הרכב הוא שמע רעש מהמנוע למשך כמה שניות

וקבע שיש בעיה עם שרשרת הטיימינג וצריך להחליף אותה. אמרתי לו שיש לי עוד כמה ימים של אחריות אז כדאי שאולי לא נעשה את הטיפול ואסע כבר מיד למוסך של היבואן. הוא התעקש שאין שום בעיה שהוא ימשיך בטיפול כי הוא משתמש בשמן מקורי בדיוק כמו שהם. אז הוא החליף שמן ופילטר. הניע ושוב שמענו את הרעש הזה.

נסעתי למוסך סיאט ושם (אחרי שעה של המתנה שהרכב יתקרר) לא נשמע הרעש הזה. הבוחן טען שהחלפת השמן

פתרה את הבעיה. והרעש שהיה בהנעה מיד אחרי הטיפול זה בגלל שלוקח טיפה זמן עד שהשמן חודר לכל המערכת.

בכל מקרה הם הציעו שאם שוב אשמע את זה בבוקר אז אביא להם את הרכב ואשאיר אותו כל הלילה שם והם יבדקו בבוקר.

חזרתי הביתה, חיכיתי בערך 4 שעות ושוב נעלמה הבעיה.

בעיקרון יצאתי מבולבל מכל הסיפור. ואשמח אם מישהו כאן יכול לעזור לי להבין:

1. האם יכול להיות שהייתה בעיה אחרת והחלפת השמן פתרה אותה?

2. האם יכול להיות שהבעיה בשרשרת קיימת והחלפת השמן רק מסתירה אותה בינתיים? (אם כן אני קצת בבעיה כי האחריות מסתיימת בעוד כמה ימים)

3. האם הטיפול שעשיתי (שמן מקורי ופילטר מקורי) פוגעים באחריות במקרה הזה?

אשמח למידע, תודה רבה.

פורסם

אני במקומך נוסע למוסך סיאט ומבקש שירשמו במערכת שהתלוננת על רעש של השרשרת על מנת שאם עוד חודש הרעש יחזור הם יצטרכו לטפל כי הודעת להם לפני גמר האחריות.

פורסם

עד כמה שזכור לי על הטיימינג יש אחריות של 5 שנים כך שאתה יכול להיות רגוע.

מעבר לכך ,יש מכשיר שבודק את המתיחה של הטיימינג אז לא חייב להסתמך על הרעש.

אתה יכול להקליט את הרעש ולהשמיע אותו ליועץ שרות וזה יעזור לך ולו לעזור לגבי התלונה מול האחריות

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

• תוכן חדש...