Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"לעשות יותר ספורט":lol:

אתה לא יודע עם מי אתה מדבר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרבה מהמדינות בעולם המערבי הוציאו את החרא הזה מחוץ לחוק, מסתבר שיש לדברים הללו נטייה לעלות באש.

בישראל כנראה מישהו קיבל מעטפה.

פורסם

אנחנו עובדים 10 דקות הליכה למסעדות (עתידים - רמת החייל, קצת יותר מק"מ הליכה לכל כיוון), חלק מהאנשים לא יוצאים לאכול סביב אוגוסט כי לא נעים להם לחזור אחרי ארוחת צהריים מזיעים ולהסריח / להיות דביקים כל היום אחרי זה, חלקם אפילו יסכימו לרוץ חצי מרתון בחוץ עכשיו אם התאריך היה פברואר (ככה שכושר איננה הבעיה שלהם) ולכן השתעשענו ברעיון של היצור הזה ובחיפושי אינטרנט של הדבר הזה נתקלנו בגרסות רבות, מפה הדרך קצה לפוסט שלי :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

~

תמהני, האם hoverboard מחייב צמודונים (טייטס) ומשקפיים של רודי פרוג'קט, כדי לגלח את עשירית השניה הנוספת במסע המתיש מהמשרד לתחנת הרכבת?

פורסם

אם יש משהו יותר גיי מטייטס, זה להכיר את המילה 'צמודונים' (not that there's anything wrong with that).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רק לי יש חשק עז,כל פעם שאני רואה אידיוט על הדבר האדיוטי הזה לתת לו בעיטה ולהעיף אותו קיבינימאט?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
רק לי יש חשק עז,כל פעם שאני רואה אידיוט על הדבר האדיוטי הזה לתת לו בעיטה ולהעיף אותו קיבינימאט?

כמוך כמוני.

פורסם (נערך)

הסקייטבורד החשמלי ששמו פה נראה מדהים (רק חבל שהוא עולה 1500$).

הבעיה הגדולה עם ההוברבורד היא לדעתי שלדגמים הזולים יש גלגלים מאוד קטנים בלי שיכוך זעזועים וכל סדק במדרכה או אבן משתלבת שלא במקום מהווים סכנה.

יש דגמים יותר יקרים של הוברבורד עם גלגלים יותר גדולים ושיכוך זעזועים מסויים.

כמו הדגם הזה

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

^ זה נראה אחלה דגם וגם המחיר סבבה, אבל האם אפשר ליבא אותו? אמזון לא שולחים לארץ (ניסיתי) אני יכול לשלוח לmustop אבל האם לא תהיה עם זה בעיה כל שהיא?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אני מדמיין חבורת מתכנתים גולשת בשיירה עם הוברבורדים בצבעים תואמים... :-D

נשמע כמו פרק מתוך "סיליקון ואלי"...

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

נתקלתי במישהו שיש לו סקייטבורד חשמלי. הוא כבר לא פעיל (איבד את המטען), אז לא יצא לי לנסות לנסוע, אבל חברים מספרים שהוא קשה לשליטה.

הוא מגושם למדי, די כבד ומסורבל בכל פעם שצריך להוציא/להכניס/להרים.

אולי בהשוואה לאחרים ההבדלים זניחים, אבל זה שיקול לא קטן.

• תוכן חדש...