Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וחג שמח לכולם,

ככל הנראה עקב מעבר למשרה במקום עבודה ללא רכב צמוד אני זקוק לעזרתכם,

הרכב המשפחה שלי הוא זוג +תינוק בן שנתיים.

עד כה היו בחיקי שלל רכבים (jetta,i35,i30,picanto,lancer,focus) ועוד רכבים אך על אלו העברתי תקופות ארוכות.

המוצלחת מביניהן איך לא היא הג'טה מבחינתי מציעה את החבילה המלאה.

ולשאלתי:

אני זקוק לרכב חסכוני - צריכה סבירה, גיר אוטומט,טיפטרוניק,רציף אין בעיה.

תא מטען בינוני לפחות

מראה חיצוני משחק עניין על אף שמדובר בטעם אישי - מעניינת אותי דעתכם.

אם הרכב יהיה בעל מרכיב ייחודי , ספורטיבי, קצת שונה אני אוסיף כסף ללא בעיה.

המכוניות שתפסו לי את העין לעת עתה והיו עוד הרבה ..

1.4 seat toledo 2012

citroen c elize

peugeot 2008 1.6

jetta 2013 1.2

מה דעתכם האם יש חלופות אחרות מומלצות?

אני חופר את יד 2 ולא מתכוון לרכוש רכב שעבר את ה60K בקילומטרז'.

תודה מראש.

פורסם

תקציב?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ל 35 אלף קילומטרים בשנה תחפש רכב דיזל או היברידי.

הונדה ג'אז, טויוטה אוריס היברידית, רנו פלואנס דיזל.

הונדה ג'אז גם בדגם בנזין חסכונית מאוד ומציעה מרחב פנים ובגאז' מספיק גדולים למשפחה עד 4 נפשות.

כאשר הרכבת את הרשימת הרכבים שלך, לדעתי לא מספיק חשבת על הוצאות דלק שלא חלו עליך בעבר.

אתם נוסעים המון, והפרשים בצריכת דלק עלולים להגיע למאות שקלים בחודש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכם,

התקציב 60 אש"ח פחות או יותר.

עלויות ביטוח וטסט משולמות על חשבון מקום העבודה.

לגבי דיזל יש לי סלידה לא מוסברת אולי אני צריך רק לשנות מחשבה.

לגבי היבריד האם תחזוקת כלי הרכב והטיפולים הופכים יקרים ומורכבים יותר?

פורסם

אין שום דבר מיוחד בטיפולים של רכב היברידי.

ברכבי טויוטה אפשר להאריך אחריות לסוללה מעבר לאחריות הרגילה ( עד 10 שנים, ב 300₪ לשנה ).

ואני שוב ממליץ בחום על הונדה ג'אז בנזין .

תשקול אולי להגדיל את התקציב כדי לקבל רכב חדש שלא נסע הרבה, כמו אוריס היברידית סטיישן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שווה בדיקה מול חברות הליסינג,שמציעות ליסינג תפעולי (לבדוק כמובן אם קיים קנס על חריגת ק"מ).

הרי רכישת רכב שהוא לא חדש לפי התקציב,תיאלץ למכור אותו אחרי שנתיים-שנתיים וחצי כדי לא להיכנס להוצאות מיותרות אז,עדיף אולי לשלם על ליסינג תפעולי,לחסוך חלק מה 60,000 האלו ולהשתדרג לעסקה חדשה אחרי 2-3 שנים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני יודע שזה לא רשום באופציות אבל מעניין אם זה אפשרי, הייתי בוחן אופציה לתשלום על רכב ליסינג ממקום העבודה, שלא במסגרת התנאים,

בעלות שאתה מדבר עליה + קילומטרז לדעתי ישתלם לך להוריד 3K מהשכר החודשי ולנהוג על רכב ליסינג ולא להתעסק עם בלאי של רכב פרטי.

מבחינת צריכת דלק כן הייתי בוחן דיזל - אולי מוסיף מעט וקונה דאצ'יה דיזל כלשהיא(גם אם זה אומר לנהוג בידני), לרכוש רכב בנזין בקילומטרז הזה תהיה הוצאה גדולה של דלק - רכב דיזל משומש יבוא עם בלאי גדול יחסית ולכן לא משתלם כנ"ל רכבי הייבריד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בגלל שמדובר במשרד ממשלתי ליסינג פרטי לא משתלם לי

מסלמים לי טסט ביטוח מלא וגם החזרים על אחזקת רכב.

התחלתי להסתכל באמת לכיוון ההיברידיות.

השאלה איזה רכבים אמינים עם צריכת דלק לא בשמיים הייתם ממליצים?

פורסם

בתור אחד שעושה כמות ק"מ דומה בשנה,עברתי מרכבי בנזין רגילים לטויוטה פריוס.

ההבדל מורגש מאוד בכיס,צריכת דלק נעה בין 1:18 בבין עירוני מהיר(כביש 6) ו1-20-1:21 בפקקי המרכז.

לדעתי עם התגמשות ומו"מ קטן תוכל למצוא אוריס מהדגם החדש משנתון 13.

אותה יחידה טכנולוגית בצורה אחרת.

תתמקד בפריוס או אוריס,הטובה והחדשה ביותר שתמצא אותה תיקח.

עם הרחבת אחריות על המכלולים ההיברידיים של טויטה תוכל עקרונית לסוע עד השנה העשירית שבה הרכב עלה לכביש.

פורסם
בתור אחד שעושה כמות ק"מ דומה בשנה,עברתי מרכבי בנזין רגילים לטויוטה פריוס.

ההבדל מורגש מאוד בכיס,צריכת דלק נעה בין 1:18 בבין עירוני מהיר(כביש 6) ו1-20-1:21 בפקקי המרכז.

לדעתי עם התגמשות ומו"מ קטן תוכל למצוא אוריס מהדגם החדש משנתון 13.

אותה יחידה טכנולוגית בצורה אחרת.

תתמקד בפריוס או אוריס,הטובה והחדשה ביותר שתמצא אותה תיקח.

עם הרחבת אחריות על המכלולים ההיברידיים של טויטה תוכל עקרונית לסוע עד השנה העשירית שבה הרכב עלה לכביש.

תודה רבה אמקד את החיפוש בשתי אלו.

הונדה אינסייט 2013 כדאי - לא כדאי? ראיתי כמה עם קילומטרז והיסטוריה כלבבי המחיר לא רע בכלל והונדה לפחות הסיויק שהיתה לי הייתה מצויינת באמינותה.

פורסם

אז האינסייט זה לא הסיוויק,

להן דווקא כן היו בעיות במנוע מה שגרם למחירון שלהן לצנוח.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

האינדיסיט גם יחסית נמוכה (ישיבה נמוכה) ולא מתאימה לכל אחד, ממליץ לבדוק לפני כן

הקלומטרז' שאתה מתכנן לנסוע הוא די מכובד כך שאני ממליץ לבדוק היטב את עלויות האחזקה (לא מעט וואגיות יש ברשימה המקורית שלך).

פורסם
תודה רבה אמקד את החיפוש בשתי אלו.

הונדה אינסייט 2013 כדאי - לא כדאי? ראיתי כמה עם קילומטרז והיסטוריה כלבבי המחיר לא רע בכלל והונדה לפחות הסיויק שהיתה לי הייתה מצויינת באמינותה.

שלום

ההונדות ה"רגילות" אכן מפגינות איכויות נסיעה ואמינות לאורך זמן.

אך מנגד האינסייט והגאז היבריד כמכונית היברידית נחותות משמעותית מטויטה(אפשר לקרוא לזה היבריד לואו קוסט)

הן מבחינת חסכון בדלק הן מבחינת ביצועים והן מבחינת איכות נסיעה הן לא ניתנות להשוואה אל מול הטויטה.

בהונדה מדובר במנוע"עזר" חשמלי שרק נותן סיוע לבנזין ואילו בטויטה זה מערך משולב של גיר בנזין וחשמל שמפיק את המירב משתי העולמות.

הייתי בדילמה שלך כשחיפשתי לעצמי היברידית,ולאחר נסיעת מבחן בשתיהם החלטתי לקחת את הטויוטה.

מה גם שצריכת דלק שאני הצלחתי להשיג באינסייט לא הייתה מזהירה(1-16.5) אומנם זה לא רע בפני עצמו אבל יחסית להיברידית זה הרבה.

• תוכן חדש...