Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בחברת טרייד מוביל והציעו לי קיה פורטה שנת 2011 דגם LX..

קצת פרטים - יד ראשונה מליסינג עשה 140 אלף ק"מ,טסט עד ינואר 18.

התרשמות פנימית - 2 חורים בריפוד מאחורה,מושב אחורי משוחרר(הנציג אמר שיסודר וכנראה בדקו משהו)

הוחלפו כנפיים קדמיות,תיקון דלת אחורית ומכסה מנוע(כנראה הרכב עבר תאונה)

מחיר - 30K.

בגלל שהמחיר זול כי באתי לטרייד מוביל דוד שלי..

העיניין שאין אחריות על גיר מנוע ושלדה.. שום דבר וזה הזוי..כנראה בגלל המחיר.. אמר שאם בא לי שאקח את האוטו לבדיקה..

חוות דעת?

פורסם

אני לא הייתי מבזבז כסף על בדיקה לאוטו שמראש רוב הסיכויים שתגלה שהוא חטף בומבה רצינית - עבור הלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אל תקנה ואל תתקרב , אני נפלתי ברכב כזה שעבר בדיוק את אותם תיקונים!

דלת אחורית , כנפיים , תיקון מכסה מנוע וכו'..

יש כאלו שמסתכלים על זה כתיקוני פח ולא מייחסים להם משמעות.

אבל בפגיעה שהרכב חוטף מכה חזקה מקדימה קח בחשבון שמה שנפגע ברכב זה לא רק הפח , סיכוי גבוהה שהחליפו גם רדיאטור ועוד מכלולים שנפגעו , המנוע חטף גם בנוסף מכה אמנם הוא עובד ותקין אבל בעיות יכולות לקרות בעתיד.

נוסף על כך שאתה קונה את הרכב מסוחר , וסיכוי מאוד מאוד גבוהה שאתה הולך לקנות רכב שהיה טוטאלוס (הושבת) הסוחר קנה את הרכב מהחברת ביטוח בכמה גרושים ותיקן בחאפריות יתרה כדי להוציא תיקונים זולים כדי למקסם את הרווח הפוטנציאלי במכירה של הרכב.

סיכוי גבוהה מאוד שנפתחו גם כריות אוויר , וסיכוי גבוהה גם שהכריות אוויר הוחזרו למקום ולא הוחלפו.

לי למשל עשו קומבינה שמו נגד ודחפו כרית אוויר מפוצצת של הרגליים בחזרה כדי שנורת כרית אוויר לא תידלק.

אול הכל מבחוץ נראה ורוד ויפה והסוחר משכנע אותם ומשבח את הרכב , אבל לאחר שתקנה את הרכב עם הזמן אתה תגלה בור ללא תחתית.

בדוק ירידת ערך בחברת ביטוח גם ודרוש מהסוחר דוח שמאי (בטוח שיש לו) ואני מניח שהוא יגיד לך שאין לו וזה תאונה קלה שתיקנו אותה במוסך פרטי.

תברח תתרחק תברחחח אומר לך מניסיון שקרה לי

פורסם

ממש מבצע. תבוא מחר היא לא תהיה פה

https://m.yad2.co.il/feed/1/1/manufacturer=40&model=1653&fromYear=2011&toYear=2011&fromPrice=200&toPrice=35000&location_type=3&fromKM=30000

זה מחיר השוק גם בלי סוחרים ותאונות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

זול וזוגלובק- שניהם מתחילות באותה אותה אות ובשתיהן תאכל נקניקייה..

רכב כזה שהסוחר מציע בזול מ"טוב ליבו" יתגלה כנראה כלימון חמוץ מכנית במקרה הטוב או כרכב מחובר שעבר תאונה קשה במקרה הרע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי דעתי האישית בלבד: ליסינג 140 אלף כבוד לרכב ששרד את זה. ומסכן יהיה מי שייקח אותו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...