Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי הונדה סיוויק 2003. ברכב מותקן רדיו-דיסק של פיוניר מדגם DEH-8450BT.

ברכבים האלה האנטנה מבוססת על המפשיר אדים בחלון האחורי וקיים גם מגבר.

כבר הרבה זמן שאיכות קליטת הרדיו לא יציבה וגם נדמה שמשתנה כאשר אני מפרק ומרכיב את הרדיו (לצורך הוספת טוויטרים או נסיונות לשחק עם המגעים או עבודות אחרות).

חשבתי כפתרון להתקין אנטנה חבויה מהסוג שצרפתי בתמונה למטה, לא בהכרח הדגם הזה. הרעיון הוא לעקוף את האנטנה המקורית ואת המגבר ולקבל אנטנה שיש לי נגישות ושליטה יותר טובה עליה. את האנטנה אני אתקין בחזית הרכב מבפנים, מתחת לדשבורד או בפאנלים הצדדיים.

אשמח אם מישהו יתן חוות דעת על איכות הקליטה הצפויה עם אנטנות מסוג זה, אשמח לקבל המלצה על דגם.

תודה

720-6100.jpg

פורסם

הקליטה לא תשתפר ולדעתי אפילו תיפגע.

נסה לבדוק כיצד צריך להתחבר לאנטנה המקורית אם מתקינים מערכת לא מקורית שהגיע עם הרכב.

האם בדקת שהמוליכים של האנטנה המודבקים לשמשה האחוריים תקינים כלומר אין נתקים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בדוק האם מגבר האנטנה אמור לקבל מתח חשמלי [גם פלוס גם מינוס] , ואם כן, האם הוא מקבלו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אכן בדגמי סיוויק השונים הקונקטור אשר מתחבר למודול המגבר הינו בעל 3 פינים כאשר פין 1 מספק את הפלוס למגבר. לדעתי הוא לא מחובר כלל.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכל העוזרים,

בסופ"ש חיפשתי את המגבר בכדי לוודא בין השאר את ההזנה החשמלית אליו, אך היה לי קשה לאתר אותו, אני מעריך שהוא נמצא בין הפלסטיק של הדשבורד האחורי לתקרה של תא המטען, היכן שהרמקולים האחוריים מותקנים - צריך כנראה לפרק עוד קצת את הרכב...

וודאתי שהחיבורים של הכבלים אל מפשיר האדים מהודקים וגם את תקינות כבל האנטנה מהצד של המערכת, כולל בדיקה שהכבל מוארק כמו שצריך ומוליך כמו שצריך עד קונקטור מסויים שאיתרתי בדרך אל החלק האחורי של הרכב.

המשך יבוא..

• תוכן חדש...