Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הזמנתי זוג כרטיסי טיסה לארה"ב דרך Expedia, ההזמנה בוצעה לפני כ-3 שבועות.

חברת התעופה שבחרתי היא לופטאנזה, הכל עבר בסדר בהזמנה וקיבלתי גם מספר קוד הזמנה שאני יכול להזין באתר של לופטאנזה, בעזרת קוד זה אוכל לראות את הטיסה או לשנות פרטים בה כמו כיסא, אוכל וכ'ו. בדקתי ואכן זה עובד.

העניין הוא שעד עכשיו לא קיבלתי שום חיוב בכרטיס אשראי, לפני כשבוע פניתי לשירות לקוחות של Expedia בטלפון, הנציג שם אמר שלופטאנזה אמורים לחייב אותי ולא הם והכל נראה תקין ואין מה לדאוג.

אז פניתי ללופטאנזה כדי לברר את העניין, הם טענו שלא הם מחייבים אותי אלא Expedia, פה חשדתי :shock:.

אם כך מי אמור לחייב אותי ומתי?

האם מישהו נתקל בזה פעם בהזמנה מ-Expedia?

מה אני אמור לעשות במצב כזה ?

תודה מראש.

פורסם

תבדוק ב"חיובים עתידיים".

לפעמים זה בהשהיה כדי שאנשים שנוסעים לחו"ל מהעבודה יוכלו לקבל החזר לפני שהסכום יורד מהם. זה לא באג זה פיצ'ר.

משכנתא זה קל

פורסם

הזמנתי לאחרונה פעמיים טיסות דרך אקספדיה. הן מופיעות לי בכרטיס במועד החיוב הבא לזה שבו הזמנתי (סוג של שוטף+30), לרוב לא במועד החיוב הרגיל אלא קצת לפני. כלומר אם החיוב הרגיל שלי הוא ב-2 לחודש, החיובים במט"ח הם ב30 לחודש הקודם.

המחייבת היתה תמיד חברת התעופה עצמה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

צור קשר עם חברת האשראי,

יש לך חיוב עתידי רק שאתה לא רואה אותו,תראה אותו בחיוב הבא.

קרה לי מ"ס פעמים בתשלום ישיר לחברה מחו"ל.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...