Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לקחתי פוקוס גיהה לבדיקה ונראה שיש מכה בקורת רוחב אחורית לדברי הבודק.

לטענתו זה לא סיפור כי הקורה מוברגת וניתנת להחלפה.

מה מחיר תיקון דבר כזה? וכמה קריטי?

תודה

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

אם המכה תוקנה,צריך לבדוק האם יש משמעות מסחרית לנושא..

כאשר קורה מתפרקת/מורכבת עם ברגים יכולה להיות ירידת ערך מסויימת אך לא סכנה בטיחותית.

כאשר קורה מולחמת בריתוך- זו בעיה בטיחותית+עניין מסחרי.

האם הרכב עד כדי כך נדיר ונואשת למצוא רכב נקי מתאונות ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחיר - הייתי מברר במוסך (פחח כנראה), אבל נראה לי תיקון לא זול.

כנראה שיש גם ירידת ערך כפי שכבר צויין.

לא חושב שהייתי מתעסק בכלל עם רכב כזה, אא"כ המוכר יוזיל את העלות לפחות בעלותה המלאה של העבודה (אחרי שתתברר מהי).

alfa 156 2.5.

פורסם

האמת אם הרכב שמור וזה הבעיה היחידה לא הייתי מוותר,סך הכול קורה שמוחלפת בברגים ולא צריך מכה חזקה בשביל לעקם אותה מעט,זה גם יכול להיות גלישה של רכב מאחור בפקק.

גם לא מדובר ברכב חדש אלא ברכב בן 8.

אם תתכופף מתחת לפגוש אתה כניראה תצליח לראות אותה ותיראה עד כמה היא מעוכה.

מה שכן תבקש לראות דוח שמאי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פוקוס גיהה קשה למצוא, מה הכוונה לקורת רוחב אחורית? בפוקוסים בשנים האלו היתה קורת פגוש פנימית שקיימת רק בדגמי הגיהה ואיננה בדגמי הטרנד הנפוצים. אם זו הקורה שנפגעה זה שולי לחלוטין וכפי שנכתב כאן הכיפוף יכול להיגרם מפגיעה במהירות חניה.

• תוכן חדש...