Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התעניינתי בדברים האלה והתקשרתי יום חמישי האחרון למוסך טויוטה ברמלה אמרו לי שהם יכולים לעשות לי את זה אבל המחיר נשמע מופקע באזור 650 שקל לכל דבר!

האם זה הגיוני ? הייתי אתמול יום שישי אצלם עם הרכב וסתם הרכב ישב אצלם (השארתי אצלם ונסעתי לעבודה) כי לא היה להם את החלקים שמתאימים לקורולה 2011 אלא לקורולות החדשות יותר.

אני מתלבט אם באמת שווה לי לעשות את זה אצלם או לעשות במקום אחר שאקבל הצעת מחיר זולה יותר מה דעתכם ? ואיך נעים המחירים לקיפול מראות בנעילת הרכב (מותקן כפתור בתוך הרכב לקפל אותם חשמלי) ומרים שמשות .

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

מרים שמשות- יש צורך בפירוק הדלת, התחברות אל הנעילה המרכזית והתעלקות על כפתורי החלונות

לגבי קיפול מראות, אם הרכב לא הגיע במקור אז איך הם רוצים להתקין? או שמדובר בדגם רכב שבגרסתו היקרה ביותר הפונקציה קיימת?

1300 להכל נשמע קצת יותר מדי, הכל תלוי אם המקום מקצועי

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

מוסך מורשה טויוטה רכב השפלה כן הם מקצועיים והמשפחה מטפלים שם כבר כמה שנים (יאריס וקורולה שהוחלפה בראב4 בקיץ האחרון)

הרכב מגיע עם כפתור ליד הMIRROR שאתה לוחץ והמראות מתקפלות חשמלי. אני מעוניין שכשאני נועל אז הם יתקפלו לבד במקום שאני כל פעם יסגור אותם ויפתח עם הכפתור

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...