Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע פגו 206CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האוטו שלי נכנס לטיפול במוסך והם זיהו בנוסף שהצינור של המיכל מים שמחובר לרדיאטור נוזל קצת אז החליטו להחליף.

הכל נחמד

עד שקיבלתי את האוטו חזרה ואני שם לב שבנסיעה חום המנוע מתחיל ללטפל מעל ל 90 עד לקו שאחריו ואחר כך יורד ואז שוב עולה ושוב יורד

לפני הטיפול\החלפה הוא היה קבוע על 90 ולא זז.

eq5afr.jpg

הם אומרים שכנראה זה מהאוויר שנכנס שבמערכת בהחלפה של הצינור והם יסדרו את זה

אני קצת סקפטי.

הגיוני?

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

תקין בעמודה במקום/נסיעה בפקק, ללא מזגן.

99% שזה היה ככה גם לפני התיקון, רק לא שמת לב.

פורסם (נערך)
תקין בעמודה במקום/נסיעה בפקק, ללא מזגן.

99% שזה היה ככה גם לפני התיקון, רק לא שמת לב.

שבגלל שזה היה ככה בעבר אמרו לי שזה לא תקין והחליפו טרמוסטט וזה היה קבוע על 90. ובגלל נתקעתי לא פעם בגלל חום מנוע בכביש העיניים שלי יותר על זה ממד המהירות

ככה זה לא היה.

אם יגידו תקין אמשיך לנוסע ככה. הם בעצמם אמרו שזה מוזר וכנראה אויר אחרת היו אומרים לי מה שאתה אמרת.

בכל זאת מוסך.

וזו לא פגו ראשונה שלי

אני זוכר שיש צדק בדבריך, רק שלי עם האוטו הזה שהחום היה עולה מעבר הגיר היה מתחיל לעשות בעיות וכו ואיכשהו סידרו שיהיה על 90 ולא יעבור.

מחכה לתשובת המוסך

עריכה אחרונה על ידי xrover

פורסם

המשחק הזה בין 90 ל 97-97 כשהאוטו עומד במקום או בפקק (שים לב, רק במצבים האלו ורק עם מזגן כבוי) זו פעולה תקינה של מערכת קירור.

אם רוצים לסדר שזה לא יהיה ככה, צריך לחבר מאוורר שיעבוד קבוע, אז תראה 90 כל הזמן. אבל זה לא אמור להיות קבוע.

פורסם
המשחק הזה בין 90 ל 97-97 כשהאוטו עומד במקום או בפקק (שים לב, רק במצבים האלו ורק עם מזגן כבוי) זו פעולה תקינה של מערכת קירור.

אם רוצים לסדר שזה לא יהיה ככה, צריך לחבר מאוורר שיעבוד קבוע, אז תראה 90 כל הזמן. אבל זה לא אמור להיות קבוע.

אם אני לא טועה גם עם מזגן זה קרה.

אבל אבדוק שוב.

בכל מקרה הם אמרו שהם הוציאו אויר מהמערכת (לא ברור למה זה לא נעשה קודם) ויבדקו עכשי ושוב

תודה רבה!

פורסם

בפיג'ו בניגוד להרבה רכבים אחרים המד מראה את הטמפרטורה המדויקת ולכן עולה ויורד כל הזמן אלא אם המאוורר עובד קבוע

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

היה לי 206 לא מעט זמן.

הפעולה התקינה של חום המנוע היא:

1) בנסיעה בכביש פתוח נע בין ה85-90

2) בעמידה ובנסיעה בעיר ובפקק עם מזגן עומד על ה90

3) בעמידה ובנסיעה בפקק ללא מזגן בין ה91 ל99.

אם זה עובר את קו ה100 זה כבר לא תקין.

כל עוד הרכה מתנהג כפי שציינתי זה תקין

• תוכן חדש...