Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זה ארוך,מייגע אך אשמח אם תעזרו לי.

למדתי לבד לבגרויות האחרונות (מועד חורף שהיו) אזרחות והיסטוריה. נושאים שמדברים אלי,וקלילים יחסית. עכשיו אני צריך ללמוד לבגרויות מ אפס ידע לרמת ידע מצוינת.

אני מעוניין לשפר כמה מקצועות בבגרות בלימוד עצמי.

כחלק ממקצועות החובה אני מתכוון לגשת לבגרות בתנ"ך וללמוד עצמאית מספר הכנה לבגרות תשע"ג (2013),שקניתי אותו חדש. לפי הבנתי, החומר לא השתנה המיקוד נשאר זהה, מאז הספר נכתב במתכונת "השיטה החדשה". האם אני באמת יכול להסתמך על זה?

בנוסף אני צריך לשפר את הבגרות במתמטיקה,האם זה המקום לשאול (בעדינות רבה) איך אני מאתר מורה למתמטיקה? מתכוון לגשת לבגרות 3 יח' מועד קיץ (עוד כ4 וחצי חודשים)

אשמח ללמוד מכם על שיטות ללימוד כהכנה למבחני הבגרות.

תודה רבה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בגרות זה נטו תרגול ולהבין את החומר, תנסה להיעזר באתר של גול.

אם הוא הכין אותי לחדו"א 1 באוניברסיטה ולבגרות 5 יחידות במתמטיקה אז הוא אמור להיות טוב גם לנושאים אחרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שלום,

זה ארוך,מייגע אך אשמח אם תעזרו לי.

למדתי לבד לבגרויות האחרונות (מועד חורף שהיו) אזרחות והיסטוריה. נושאים שמדברים אלי,וקלילים יחסית. עכשיו אני צריך ללמוד לבגרויות מ אפס ידע לרמת ידע מצוינת.

אני מעוניין לשפר כמה מקצועות בבגרות בלימוד עצמי.

כחלק ממקצועות החובה אני מתכוון לגשת לבגרות בתנ"ך וללמוד עצמאית מספר הכנה לבגרות תשע"ג (2013),שקניתי אותו חדש. לפי הבנתי, החומר לא השתנה המיקוד נשאר זהה, מאז הספר נכתב במתכונת "השיטה החדשה". האם אני באמת יכול להסתמך על זה?

בנוסף אני צריך לשפר את הבגרות במתמטיקה,האם זה המקום לשאול (בעדינות רבה) איך אני מאתר מורה למתמטיקה? מתכוון לגשת לבגרות 3 יח' מועד קיץ (עוד כ4 וחצי חודשים)

אשמח ללמוד מכם על שיטות ללימוד כהכנה למבחני הבגרות.

תודה רבה!

מיקומך?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אפשר להציק לך?

למה אתה משפר בגרות? כדי להשלים למלאה או כדי לשפר ממוצע?

למה דווקא מתמטיקה ומה אתה רוצה ללמוד?

מאיזה אזור אתה בארץ?

אני שיפרתי חצי תעודת בגרות בערך. בגדול הכל קיים באינטרנט. איך האנגלית שלך?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מתעלק על השרשור.

אני נרשמתי ל5 יחידות באנגלית לקיץ האם יש טעם לקנות מיקודית או ללמוד אונליין?

כנ"ל לשון וגיאוגרפיה יש אתרים מומלצים להכנה לבגרויות האלו?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

באנגלית אין טעם לקנות ספר מיקוד. אם אתה רוצה ללמוד את הפורמט של הבחינה תפתור מספר בחינות משנים קודמות.

בלשון וגיאוגרפיה אולי כדי להשקיע בספרי מיקוד.

הדיון העלה לי כל כך הרבה זכרונות... עשיתי כמעט את כל הבגרויות עם ספרי מיקוד.

פורסם

למה אתה משפר בגרות? כדי להשלים למלאה או כדי לשפר ממוצע?

משפר למלאה.

מתמטיקה אני צריך לשפר (כי נכשלתי) 3 יח'. מעוניין ללמוד לתואר לוגיסטיקה.

אני מתלבט אם לשפר את מקצוע אנגלית שלי,כרגע עם 3 יח' בציון של 90.

חושב אולי להוסיף עוד מקצוע, גאוגרפיה כדי שיהיה לי יותר יחידות לימוד.

בתקופת התיכון הרחבתי שתי מקצועות: קולנוע 5 יח' וסוציולוגיה 2 יח'.

המטרה בסופו של התהליך ממוצע בגרויות גבוה כדי "להוריד" את ציון הפסיכומטרי.

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

או מעולה. תודה על התשובות.

להשלים למלאה באמת כדאי מקצועות ליבה.

מבחינת ממוצע, כדי להוריד פסיכומטרי, הכי טוב זה לא להוסיף יחידות, אלא לשפר את הקיים. כלומר, במקום לקחת עוד 5 יחידות של גאוגרפיה, עדיף לקחת את 2 היחידות שיש לך בתנך/ספרות/היסטוריה ולהרחיב אותן ל-5. זה מקפיץ את הממוצע המון. הקאץ׳ הוא שההרחבות, שנקראות גם 3 יחידות, אלו בגרויות קיץ בלבד. כלומר, כדאי להתחיל ללמוד בקרוב (ולהירשם). אני הרחבתי את שלושתן, תנך היה קליל, היסטוריה מעניין אבל עמוס וספרות הכי עמוס. לא ממליץ אלא אם הכרחי. הכרחי זה אם תנך והיסטוריה לא יספיקו. יתרון נוסף הוא שיש סיכומים באינטרנט לכל המקצועות הללו.

מתמטיקה ואנגלית 5 יח"ל יתרמו לך לממוצע המון, אבל זה כבר תלוי בך. מתמטיקה 5 זה מקצוע קשה, מאוד, לרוב האנשים - כולל אלה שמצליחים בו בסוף, אז זה שיקול שתצטרך לעשות. אם אתה לא חבב המספרים אולי שקול 4 ואם גם זה נשמע לך לא נתפס אז 3.

כדאי להיכנס לאתרי האונ' או מכללות בהן תרצה ללמוד ולשחק עם מחשבון הבגרות. כך תוכל לדעת מה כדאי לך לשפר ולאיזה ציון. אולי בשביל התואר לא תצטרך לשפר יותר מדי ורק להשלים לבגאות מלאה. רק זכור, עדיף לשםר את הקיים מאשר להוסיף עוד יחידות.

אם תציין מאיזה אזור אתה אוכל להמליץ על מורים למתמטיקה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

יש לי שאלה,

אם בדף הרשמה של הבגרות בגיאוגרפיה כתוב שאלון 573 ובקיץ 2016 היה אותו מספר

זה אומר שהמבחן בגיאוגרפיה יהיה אותו הדבר? מספיק לשבת על פתרון בגרות קודמת או לקנות מיקודית?

פורסם

מה הכוונה אותו דבר?

הוא יהיה באותו מבנה, לא אותן שאלות, מן הסתם.

מספרי שאלונים הן מספר סידורי של בחינות, שתדע למה להירשם. אותו סוג שאלון יהיה באותו מבנה כמו קודמיו וזהו בערך. אני גם לא בטוח שזה מחייב כי באנגלית היו שינויים ואני לא בטוח אם החליפו מספרי שאלונים.

למה דווקא גאוגרפיה?

פורסם
מה הכוונה אותו דבר?

הוא יהיה באותו מבנה, לא אותן שאלות, מן הסתם.

מספרי שאלונים הן מספר סידורי של בחינות, שתדע למה להירשם. אותו סוג שאלון יהיה באותו מבנה כמו קודמיו וזהו בערך. אני גם לא בטוח שזה מחייב כי באנגלית היו שינויים ואני לא בטוח אם החליפו מספרי שאלונים.

למה דווקא גאוגרפיה?

את האמת אין לי מושג למה גאוגרפיה. אבל כבר נרשמתי לזה.

אז מיקודית זה הכי טוב לפי הבנתי נכון?

פורסם

מיקודית זה תמיד אחלה. לא יודע אם מספיק, כי אני לא מכיר את המקצוע.

בהצלחה :mm_yeah:

• תוכן חדש...