Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בחור שיכור נכנס ברכב של חברה שלי בזמן שעברה בתוך מעגל תנועה, הבחור הפוגע בחוצפתו צפצף לחברה שלי לעצור ודרש ממנה תשלום של 5000 ש"ח באופן מיידי על הנזק. חברה שלי נכנסה ללחץ ולא ידעה שהתאונה בכלל לא נעשתה באשמתה, הבחור נדף ריח של אלכוהול, מספיק לראות אותו במצלמה ולהבין שמדובר על שיכור עם דיפלומה. הבחור לא רצה לעזוב את חברה שלי עד שלא תשלם לו כסף, אבל ברגע שהיא אמרה לו שחבר שלה בדרך אז הוא לפתע חזר בו ואמר שלא קרה כלום ופשוט ברח.

חברה שלי לא לקחה ממנו פרטים בגלל הלחץ, אבל למזלי המצלמה תעדה הכל!

השאלה שלי, האם אפשר על סמך הצילומים לגשת לחברת ביטוח לצורך קבלת פרטים על הנהג הפוגע?

רב תודות!

פורסם

נברתי פה בכמה וכמה שרשורים ולדעתי כדאי במקרה כזה להגיש תלונה במשטרה.

את הסרטון המתעד תראו למשטרה.

לפי הבנתי משרשורים קודמים, המשטרה תספק לך ולחברתך כמתלוננים אחרי פרק זמן כלשהו(+- שבועיים), את פרטי בעל הרכב הפוגע על סמך מספר הרישוי ואז תוכלו לתבוע אותו באמצעות הביטוח.

פורסם

אכן לגשת למשטרה ולבקש את פרטי הנהג. במידה ורואים אץ מסךר הרכב שלו אז אין בעיה בכלל. אחרי שיהיו לכם פרטים תוכלו לתבוע אותם מהנהג ו/או חברת הביטוח שלו.

מה עלות הנזק אצלכם?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אגש למשטרה עם הסרטון ביום ראשון. אני מקווה שימסרו לי את כל הפרטים בלי יותר מדי עיכובים.

בסרטון וידאו רואים הכל, כולל מספר רכב וגם את הבחור יוצא מהרכב ומתנדנד מצד לצד, הייתי בשוק שראיתי את הסרטון, הבחור בקושי עמד על הרגליים, ממש סכנות נפשות!

הנזק די רציני, שפשוף על כל הדלתות בצד הימני של הרכב, הוא ממש גילח את כל הצד הימני מבלי להשאיר פינה אחת נקייה. אני אנסה לעלות תמונה מחר.

תודה לכם!

• תוכן חדש...