Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום.

צמיג קדמי ימני התעוות לי לגמרי, והשמאלי כבר עבר 3 פאנצ'רים, אז אחליף כבר את שניהם.

אני לא מכיר כ"כ פנצ'ריות באזור, כי תמיד תזמנתי את החלפת הצמיגים עם נסיעה למרכז.

בפעמים המעטות שכן בדקתי החזיקו רק סינים, או שדרשו מחיר מופקע++.

כרגע יש רביעיית Goodyear Eagle F1, התקציב הוא באזור ה1000 ש"ח לזוג צמיגים.

צמיגים מומלצים? מקומות מומלצים שמחזיקים מלאי של צמיגים נורמלים?

צריך מקום שפותח ב7:00, אבל נראה לי שזה כבר מוגזם.

הרכב הוא פיאט פונטו אבארט שנועלת מידה 215/45R17.

תודה רבה :)

פורסם

שלום,

תתקשר לאורון דוידו בתלפיות ותבקש צמיגים טריים במידה שלך, לבחירתך.

אם אני זוכר נכון הרכב שלך מודל 2011, האם הצמיגים הקיימים עדיין תקינים?

אם תמתח קצת את התקציב תוכל להשקיע במישלין פיילוט ספורט 4 שהם ליגה אחת לפחות מעל הגודייר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לך זיכרון מצויין ;)

החלפתי רביעייה לפני שנה בערך, האחוריים תקינים לגמרי.

אני אגש אליו על הבוקר, יש לי נסיעה ארוכה מחר ולא בא לי לנסוע עם צמיג מעוות שאני מפחד שיתפוצץ(יש 3 נפיחויות בצדדים)

תודה!

פורסם

ממליץ לך על אייל נאסה. רחוב הרכב באזה"ת תלפיות. גש לאייל.

מספק צמיגים לכל מוסכי הסביבה וגם משווק לפנצ'ריות

מחזיק קשת רחבה של מותגים ומחירים.

משפחת נאסה ידועה בתחום מעל 40 שנה

seat leon 1.8 20v

פורסם

מצטרף להמלצה למעלה ומוסיף גם את צמיגי דודי נאסה בגבעת שאול. תפנה ל- שלומי או רן.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני מתקן פנצ'ר (אם יש חלילה) בצמיגי אורשלים (תחנת דלק פז בכיוון נסיעה לקרית מנחם). בחור הגון שבחיים לא יקח ממך שקל יותר ממה שצריך.

צמיגים בירושלים לדעתי זה מאתגר. יש מבחר לא רע אצל אייל נאסה, שירות סביר מינוס ומחיר גבוה.

אורון דוידו לא התנסתי, מחירים גבוהים.

ממליץ לבדוק את itire.co.il, פשוט לקנות צמיגים טריים במידה שלך במחיר הכי מתאים

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

כקונטרה להצעה על הפילוט ספורט, שהיא טובה בפני עצמה, באתר iTire תוכל למצוא את המחליף של האסימטריק 2, האסימטריק 3 תמורת 1196 ש"ח לזוג. פעם לפחות היתה עוד הנחה קלה דרך הנציג בפורום, אבל לא ראיתי אותו פה כבר הרבה זמן.

הוא מופיע גם כבר באתר יד2צמיגים החל מקצת פחות, אז ככה שיש לך מקור להשוואת מחירים כללית.

הבעיה היא הדחיפות שאתה צריך את הצמיגים. אז חפש בצמיגיות עצמן אם רלוונטי.

פורסם

בityre הצמיג הרלוונטי היחיד הוא Goodyear כמו שלי(ואני לא זוכר את המחיר כדי להשוות). עובדים עם דוידו בתלפיות.

באתר של דודי נאסה אין משהו רלוונטי בכלל, אבל אני לא סומך על זה.

יצא לי לתקן פנצ'ר בצמיגי אורשלים(לא ידעתי שקוראים לו ככה בכלל), בנאדם נחמד, אבל אני לא חושב שיהיו לו במלאי צמיגים שאני רוצה(אם אני לא טועה הוא גם פותח יחסית מאוחר).

אני אנסה את אייל נאסה ודוידו בתלפיות, הם גם קרובים אחד לשני.

אני אמור לצאת מהעיר לפני 7, אבל ככה זה כשהרכב מגיע עם ערכת תיקון במקום גלגל חלופי. :|

מי שהמליץ על המקום שפותח ראשון מקבל בירה. :lol:

• תוכן חדש...