Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חבר שלח לי את זה לפני כמה דקות, נראה מחיר ממש טוב,במיוחד לחיילים\סטודנטים\מלש"בים וכו'.

שימו לב שאלו מחשבים מוחדשים.

1. המחשב הראשון הוא Dell Latitude E6230 במחיר 1149 ש"ח עם מעבד i5, זכרון 4GB והארד דיסק 320GB. שנה אחריות (איסוף מהבית והחזרה). יש גם אופציות לשדרג במחירים טובים מאוד (77 ש"ח ל3 שנים אחריות).

https://hoger.co.il/ShowDiscount.aspx?DiscountID=2321

2. המחשב השני הוא Dell Latitude E5430 במחיר 1449 ש"ח עם מעבד i5, זכרון 8GB וכונן SSD 256GB. פה מקבלים 3 שנים אחריות מהקופסה. לדעתי זה המחשב המשתלם יותר.

https://hoger.co.il/ShowDiscount.aspx?DiscountID=2322

מבדיקה שלי הספק הוא "דיסקל מחשבים", לא מכיר אותם, אבל אולי שווה לנסות. ממועדון חוגר כבר קניתי בעבר דרך אחיין שלי והם אמינים מאוד עם שירות סביר בהחלט.

עריכה: בדקתי וצריך כרטיס מועדון חוגר בשביל המבצע. בכל אופן יש את זה לרוב החיילים אז לא נראה לי שיהיה קשה למצוא חייל שיתנדב לשנורר אחד... הם גם טענו שהמלאי אוזל וכדאי למהר (למרות שכולם טוענים את זה, במבצע הזה זה דווקא נשמע הגיוני בהחלט).

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

מדובר במחשבים מדגמי 2012. מי רוצה דגם מלפני 4-5 שנים, ועוד ממוחדש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דגם מיושן ומחודש, אני לא הייתי מתקרב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

E5x30 זה דגמים מלפני 4-5 שנים.

מה שרץ היום זה E5x70.

לפיכך מדובר במחשבים מחודשים, סביר להניח שהיו בשימוש באיזו חברה, אז זה כמו אוטו מליסינג, רק מחשב, אז היחס אליו עוד פחות נחמד.

בחברות לפעמים יש נוהל להחליף לעובדים מחשבים פעם ב3-5 שנים, אז כנראה שאלה מחשבים שנפלטו מחברת היי טק גדולה, ועברו חיים לא קלים שם (יכל להיות גם מחשב של מישהו שהסתובב איתו בשטח).

בקיצור, מציאה זה לא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים זה פחות נחמד ממה שנראה לך,

המחשבים האלו לרוב אגב מגיעים מחו"ל ואין לך מושג מה הסיבה שהם הפכו למוחדשים/מחודשים/עודפים/עודפי מלאי ושאר השמות שנותנים להם.

זה יכול להיות מחשב שהוחזר מלקוח בעקבות אי שביעות רצון, דרך תקלה כלשהי ועד מחשב בעסקת שירות מלא שעבר נזק רציני ותוקן בקומבינה או משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

או זה.

אבל לפי הדגם זה נראה יותר כמו מחשב משומש (שסביר להניח שגם תוקן בצורה חאפרית מחלקים שנבחרו באיביי לפי sort cheapest first)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...